artık kendi vücudumdaki eksikliklere yada artılara göre hacim almak için kendi programını kendim hazırlamak istiyorum . nezaman hocadan istesem burada yazılan genel görüşlere ters şeyler yazıyor ve memnum kalmıyorum. neyse kendime bir program hazırlarken nelere dikkat etmeliyim. neleri göz önünde bulundurmalıyım. 9 aydır body ile uğraşıyorum. önceki programlarımda kimi arkadaşlardan destek aldım ama artık kendim hazırlayabilirmiyim.??? yardım ederseniz sevinirim.
elbette kendiniz hazırlayabilirsiniz...ancak...hangi hareket ne işe yarıyor, amaca uygun set-tekrar sayısı kaçtır,uygun antreman tekniği vs vs gibi bilgileri araştırıp biraz daha kapsamlı öğrendikten sonra...eğer henüz bunu yapmadıysanız, kendi kendinize program hazırlamamanızda yarar var...
forumda hareketlere dair bölümler var..oralara bir bakın...www.abcbodybuilding.com, www.freetrainers.com gibi siteler uygun adreslerden...ama bunlar maalesef ingilizce...türkçe olarak da google'da bir aratın....ayrıca okumanın yanısıra pratik de önemlidir....