Kendi karışımım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anung
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karışımın amacı protein alımı peki neden ağzımızda yavaş içmemizi soyluyorsun anlamadım protein sindirimi ağızda başlamaz midede başlar bağırsakta sonlanır.Belki yanlış anlamış olabilirim şunun yavaş içilmesinin nedenini yazsan iyi olur

saso!
bftr bilimsel , titiz ve düzeyli forum olmayı devam ettirme ve bunu dahada geliştirme çabasında bir forumdur..
yine tekrar ediyorum bilimsel ve insanların sağlıklarını bozacak hassas konularda dikkatli yorum yapılması gerekmektedir. Bu tüm bftr üyelerinin sağlıklı paylaşıma ulaşma hakkıdır..
forumdaki bu hassas ahengi kimsenin bozmaya hakkı yoktur..haklı olduğumu eminim sende farkediyorsun..

senden ricam adı bahsi geçen ahengi bir bftr üyesi olarak korumak ve korunmasına destek vermek..anlayışla karşılayacağına eminim..

Son düzenleme:
Karışımın amacı protein alımı peki neden ağzımızda yavaş içmemizi soyluyorsun anlamadım protein sindirimi ağızda başlamaz midede başlar bağırsakta sonlanır.Belki yanlış anlamış olabilirim şunun yavaş içilmesinin nedenini yazsan iyi olur
ağız içerisinde bulunan enzimler yavaş içtiğin taktirde besin üzerinde daha aktif rol oynayarak sindirimi kolaylaştırır.sanırım arkadaş bunu anlatmak istemiş.bu bilgiler gaın fast 3100 kutusunun arkasında bulunan standart yazılardır.

Merak edenler olursa, Saso´yu halen devam ettigi icin banladim (daha önce uyarmistim)
Vede son mesajini sildim.

Back
Yukarı