Kendi çektiğiniz resimler

guardbody dedi:
biraz zorlasam arabaların plakasını okuyacağım :) birde hayatımda böyle bir göz çekimi gormedim yaa.tek kelime ile süper olmuş.3-4 defa inceledim.kendimi göz ameliyatında falan hissettim.nedir bu detay yaa.

Hakkaten çok güzel bir poz olmuş. Mikroskopla alınan görüntülere benziyor. Flexor hocam bu işi biliyor :) Ben Nikon L1 almayı düşünüyorum, bu makine ile ilgili firkiniz nedir?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1203&productid=BD60779

Flexor makinan canavar vallahi.kıskandım o nasıl bir flaştır gündüze çevirmiş gecenin karanlığını :o Bende tercihimi seninkinden yana kullanacağım ;)

Bendende 2 foto.

hpim1922dz0.jpg

Bu resimide arabanın içinden hareket halindeyken çekmiştim.Adana- Toroslar

hpim1244sa2.jpg

Naim tren raylarından sonra şimdi de deniz kabuklu sahil fotonu background için alıyorum :)
Bu arada neresi burası ? Çok hoşuma gitti..

BaBe ShaQ dedi:
Naim tren raylarından sonra şimdi de deniz kabuklu sahil fotonu background için alıyorum :)
Bu arada neresi burası ? Çok hoşuma gitti..

Sahildeki resim Adana- Karataş.

Ben pek resim çekmem, daha doğrusu çekmek istiyorum ama zamanım yok malesef :( Bu yaz iyi bir kamera alıp, bu işe iyice eğilmeyi düşünüyorum. Şu anda basit bir HP makinem var, 5 MPX, işimi görüyor şu an. Madem resim ekleyemiyorum, bari sizin yolladığınız resimler ile oynayayım dedim biraz :D

Kurban olarak ilk FleXor'ın fotoğraflarını seçtim(ayrıyeten insan fotoğraflarını editlemek daha zevkli :) )

crystal_iris.jpg

zombified.jpg

Tabii her fotoğrafta editlenecek bir şey olmuyor, renkleri biraz canladırmaktan başka, o yüzden sadece bir şeyler katabileceğimi düşündüğüm fotoğrafları editliyeceğim. "Benim resimlerimi rahat bırak" diyenler olursa anlayışla karşılarım :D

Tamam bir tane de kendi çektiğim bir resim ekleyeyim :D (Üzerinde oynanmış)

izmit_gokyuzu.jpg

güzel olmuş sarc.foşoşopsuz halinide eklesene :D

N-aim dedi:
güzel olmuş sarc.foşoşopsuz halinide eklesene :D

HPIM0984.jpg

Ben fotoğraf çekerken, editlenince güzel olabilecek kareler arıyorum. Burada bulutları delip geçen güneş ışınlarını görünce aklıma bu geldi, 2-3 açıdan çektim. Aslında tam istediğimi yapamadım, yapınca onu da eklerim ;)

Not: Bu arada iki resimin alt kısımları aynı olmayabilir, tarih olan yeri kestim kötü durmasın diye.

Çok güzel olmuş Sarc4stic, tebrik ederim. :)

IMAG0011.jpg

Resimdekiler zavallaı iran decaları 8 tanesi 1 norma deca ediyor

En sonunda yeni makinamı aldım :p flexor senin makinayı çok inceledim.vatanda çalışan arkadaşım var onada sordum makinanın iyi olduğunu ama hediyelerine aldanmamak gerektiğini söyledi.İçime kurt düşürdü :D Ama aldığım makina tek kelimeyle süper.KODAK EASYSHARE V610 makina çift objektifli.Dünyanın en küçük 10X optik zoom dijital fotoğraf makinesi.Makinayı öne çıkaran iki süper özelliği var.biri panaromic çekim yapabilmesi diğeri ise BLUETOOTH olması.Cep telefonlarına resim yollayabiliyorsunuz. ;)

Özellikleri:

:arrow: 10X optik zoom
:arrow: KODAK RETINA Çift Objektif Teknolojisi
:arrow: Dahili BLUETOOTH® Kablosuz Teknolojisi
:arrow: 7,1 cm. (2,8 inç) yüksek çözünürlüklü renkli ekran
:arrow: Gelişmiş video özellikleri
:arrow: 76 cm x 102 cm (30 inç x 40 inç ) boyutuna kadar baskılar için 6,1 MP
:arrow: Fotoğraf makinesinde fotoğraf geliştirme özellikleri

bd481193mo8.jpg

Ayrıntılı özellikler için : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=602&productid=bd48119#tablnk

kodakv610sizedkd1.jpg

Veyron dedi:
IMAG0011.jpg

Resimdekiler zavallaı iran decaları 8 tanesi 1 norma deca ediyor

Veyron neden bilmiyorum ama çok güldüm buna allah senide güldürsün, manzara resimlerinin arasına koydun ya iran decalarını ama lazımdı böyle bişey varsa koy gene ;) .

Bir fotografta benden. Aslinda gelecek ay fotografcilik kursuna da baslamak istiyorum. bu gun batimi benim evima yaklasik 5 dakika mesafede bir sahil. Melbourne / brighton beach

diger iki foto ise kore ve japonyadan..

Back
Yukarı