Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
auto ortalama değer sunar yani bir ren huzmesi yada ışık yoğunluğuna göre ortalama ayar yapar buda resmin gerçekliğini bozar M modu yada manuel de yapılan çekimlerde kendin fantazi yarattığın için resimler daha güzel çıkıyor mesela çektiğim bir kaç örnek.
o zaman ilk eklediğiniz resimlerden biri olan üzerinde yağmur damlaları olan yaprak fotosunu da yollarsanız sevinirim..özelinize mailimi geçiyorum...teşk.ler..
o zaman ilk eklediğiniz resimlerden biri olan üzerinde yağmur damlaları olan yaprak fotosunu da yollarsanız sevinirim..özelinize mailimi geçiyorum...teşk.ler..
Naim yine harikalar yaratmışsın fz50 lacia lens ile mukemmel kareler yakalıyor ideal bir makine ama fz18 tercihim olur saniyede 3 kare ve 3 mp de 28 x optik zoom gibi yönleri ile tercihim olurdu yeni resimlerini bekliyoruz.
bende son derlemeleri yapıp yeni resimlerden ekleyeceğim
Çok güzel bir konu ve çok güzel resimler var .Bence resimler ile ilgili açıklayıcı mesajlar yazılması konuya ayrı bir güzellik katar.N-aim arkadaşımızın kediler ile ilgili resmi bahsettiğim durum için oldukça iyi bir örnek.
hocam fotograflar cok net ve isik oldukca guzel, temalarda iyi secilmis sonuc olarak guzel fotograflar ortaya cikmis.kuslari boyle zoomlayarak nasil cekmissiniz valla cok hos olmus.kusta bilirmis gibi poz veriyor adeta.bi de genclik parkinda isigi iyi yakalamissiniz, ne zaman cektiniz ki cok bos gozukuyor?
Aslında parkın resmi o kadarda iyi gelmiyor kırılmalar ve aşırı keskinlik var buda resmi bozuyor biraz daha yumuşatsaydım daha iyi olacakt portre olsa keskinlik önemli derdim ama doğada yumuşatmak kareye ayrı bir fantazi katıyor.
arkadaşlar resimlerinizi dünyayla paylaşmak isterseniz,aynı zamanda dünya çapında fotoğrafseverlerle irtibat kurmak,onların çektiklerini de görmek isterseniz; www.deviantart.com çok güzel bir site.gören de reklam yapıyorum sanır
Hızlı bir şekilde yürürken N70 ile çektim.Güneş karşıdan geliyordu ama yinede güzel çıktı fotoğraf.Eklenti olarak ekledim küçük resime tıkladıktan sonra orta boyda olan resimede tıklarsanız gerçek boyutunda gorebilirsiniz.