4 porsiyon bu kebapta 202 Kalori, 32 g. protein, 5 g. karbonhidrat ve 6 g. yağ bulunur. Malzemeler: 1 fincan yağsız yoğurt 2 çay kaşığı kırmızı toz ya da pul biber 1 çay kaşığı kuru nane 1 yemek kaşığı zencefil 1 çay kaşığı kişniş 4 adet yağı kemiği alınmış tavuk göğsü 1 yeşil biber 1 kırmızı biber 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 tatlı kaşığı tuz Tavuk göğüsleri kuşbaşı parçalara bölünür. Biberler iri parçalar halinde doğranır. Yoğurt, zencefil, kişniş, kırmızı toz / pul biber nane derin bir kasede karıştırılır. Tavuklar içine koyularak buzdolabında 4 saat kadar marine edilir. 4 adet şişe biberler ve tavuklar sıra ile dizilir. Fırın tepsisine pişirme kağıdı yerleştirilir. Tuz ve zeytinyağı şişlerin üzerine serpilerek tepsiye koyulur. 170 derecede yaklaşık 30 dakika tavuklar kızarana kadar pişirilir. Limon sıkılarak yenir.
insanin yedikleri sinirli olunca acayip yaratici oluyorbuna benzer kafama göre seyler bende yapiyorum buda hos görünüyor denicem.printer den cikardim.
vlla bu harıka dostum artık 2 gunde bır yerım ve bazen tuz atmam bazen atarım.. mesela bugun atmadım.. gayet guzel oluyo.. besın degerlerıde harıka..
kebap ? Ben de heyecanla girmiştim oysaki konuya bildiğimiz tavuk şiş çıktı . Çok sağol yine de deneyecem yarın gına geldi artık haşlamadan