Kavgadan Korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşım 16 bi kavgaya girerken korkuyorum spor falan yapmadım gücüm de çok az kavga kaçınılmaz durumlar yaşıyorum şu anlarda..
Yardımınız var mıdır :(

kardeşim öncelikle sporlar özellikle ağırlıkla hiç alakası yok sadece dış görünüşten dolayı bir sıfır öne geçersin okadar
biraz fiziğini tanıt sanda taktikler veriyim boy kilo fln ver ama başlıca
bolca box maçları izle gökhan saki roy jonesler fln

ve kavga çıkcanı sezince kafanı öne ey gözlerini kapamadan çene ucuna bi tane salla hemen

kardeşim öncelikle sporlar özellikle ağırlıkla hiç alakası yok sadece dış görünüşten dolayı bir sıfır öne geçersin okadar
biraz fiziğini tanıt sanda taktikler veriyim boy kilo fln ver ama başlıca
bolca box maçları izle gökhan saki roy jonesler fln

ve kavga çıkcanı sezince kafanı öne ey gözlerini kapamadan çene ucuna bi tane salla hemen
Hocam iyi diyorsunda adamlar 4 kişi üstüme üstüme geliyorlar[DOUBLEPOST=1477933388][/DOUBLEPOST]Boy 1.74 kilo 58

Hocam iyi diyorsunda adamlar 4 kişi üstüme üstüme geliyorlar[DOUBLEPOST=1477933388][/DOUBLEPOST]Boy 1.74 kilo 58
zayıfsın buda sana avantaj olarak hız getirir dediğim gibi
bolll bol box maçı izle

4 kişi geliyorlarsa senin hiç arkadaşın yoksa eğer yapıcağın çabuk olmak salağa yatıp kavga istemiyorum fln dersin arkana bakar gibi bi anda bi tanesinin çene ucuna kroşe indir ama dağılma kroşe sallanmasın vurduktan sonra toparlar hemen en yakındakine bi yumruk daha salla hızlı olsun diye burnuna sol ve sağ direk koy a bilirsin burna direk bile atsan bayıltmaya gider çünkü beklemiyo sonra biraz geri çıkıp kalan 2 ye tekmeyle uzak tuta bilirsin yada güvenli bi yere kaçarsın illa kaçamazsan ikisi seni ortaya alır birinin üstüne koşarmış gibi yap diğeri hemen üstüne gelicektir 2 tane direk at burna

tabi bunlar ezber ama doğaçla ve sürekli düşün korkma en fazla dayak yersin rezil olmamak için bi tanesine hemen çeneye kroşe vur o bayılsın 4 e 1 geldiler 1 tanesini bayılttım dersin rezil olmazsın ana felsefe
ilk adama daha zayıf olanına bütün gücünle çenesine beklmezken indir bi tane

Kavga ederek toplumda kabul edileceğini zanneder çoğu insan, bunda toplumun genelinin şiddette eyilimli olması ve aslanım, koçum gibi güç odaklı sıfatlar takılmasının etkisi vardır. Kavga hiç bir sorununu çözmez, eğer atalarımız düşünmek yerine kavga etmeyi seçseydi bugün bu kadar beyin gücüne sahip olamazdık. Gerçek erdem kavgadan uzak durmaktır, kavga etmeden durumu kontrol altına almaktır. Muhtemelen senin yaşında toplumun bu güç izdüşümü daha belirgindir, beni dinle ve bunları kafana takma, kavga etmemeni özgüvensizlik olarak algılama, başka şeylere odaklan, sporuda kendin için yap.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-25'e aykırı başlık!

25- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.​
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı