Kas Kaybı Şüphesi

Konusu 'Vücut Geliştirme & Fitness' forumundadır ve Caribbean T tarafından 22 Haziran 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Caribbean T

Caribbean T Üye

Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci & Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Merhaba. Kaç gündür aklımı bu şüphe ile yedim desem yalan olmaz. Lafı fazla dolandırmadan konuya geleyim. Şimdi ben geçen sene profesyonel derecede bu sporu yapmaya başladım. Hemen hemen bu siteden bilgilendiklerim ile birşeyler yaptım. Fakat şöyle bir durum var ki, geçen sene 3 aylık çalıştım ve bıraktım. Ağustos'da bu sporu bıraktıktan sonra ta 2 Mayıs 2011 tarihinde tekrar başladım ve şuan 1.5 ay oluyor. Benim sorunum şu, ben geçen sene de bu senede aynı programları yapıyorum. Geçen sene 91 kilo olmama rağmen şuan ki yaptığım programın çok rahat üstesinden geliyordum ve pek yorulduğum söylenemez. Fakat şuanda yaptığım programım aynı olmasına rağmen aşırı derecede zorlanıyorum. Aklımda ki sebeplerin bazıları ;

Geçen sene hareketleri hızlı yapardım bazılarını ise yanlış
    Doğru nefes alıp vermezdim
    Geçen sene vucuttan 13 kilo gitti bunların arasında hem yağlardan hem kaslardan gitmiş olabilir
    Geçen senede vucut ham bir şekildeydi bu senede, değişen birşey yok
    İyi beslendiğimi düşünüyorum. Aile ile yaşadığım için her gun 3 yumurta yiyorum et ve tavuk haftada bir alınıyor ve haftada 1-2 gün 100 gram et yiyebiliyorum.
    Çok geç kalkıyorum saat 11-12 gibi.

Gerçekten yardımlarınız benim için çok önemli. Neden bu kadar halsizim ve neden bu kadar zorlanıyorum hiç bir fikrim yok. Belki hareketleri şuan doğru yaptığım ve doğru nefes alıp verdiğim için olabilir belkide bu kadar kilonun arasında kasta kaybettim. Fakat şu bir gerçek ki düzgün şekilde beslenemiyorum ve sporcu gıdalarından almayı düşünüyorum

2. voltaj

voltaj Üye

Beğenileri:
    258
    Ödül Puanları:
    73
    Yer:
    Ankara
    beslenmediğin için yorgun düşüyorsun kendine güzel bir beslenme programı yapmalısın herkesin yaptığı gibi ve şunu da unutma iyi beslenemediğin zaman istediğin kadar protein tozu , creatin vs vs gibi gıda takviyesi al hiçbir işe yaramaz.

yapacağın şeyler şunlar

güzel bir beslenme programı
    güzel bir antreman programı
    güzel bir dinlenme ve uyku ( kaliteli uyku) anladığım kadarıyla çok uyuyorsun. bir insana 7-8 saat uyuma hayli hayli yeter.

Sayfayı Paylaş