Karsi cinse ilk bakista dikkat ettiginiz yerler.

zayıf seviorum ben ince bellii şöleee incee bacaklıı :D :D

Gerçek Sevgi Bu, Tıpkı Notebook filmindeki hikaye gibi . . .
Sadece sevmek ve kendini ona adamak . . .
Çabalamak !!!

FEDAKARLIK; bir ömür . . . Nice kadınlar var, erkeklerine bir ömür feda etmiş
Nice adamlar var, sevdiğine bir ömür sahip çıkmış

Yeter ki inansın onun da seni "sevdiğine"
pes etmek olmaz o saat. . .

Kim için olduğu da önemli tabii, değecek bir insan olmalı

Güzel Hikaye . . . Çok Güzel !

Nice Gerçek Sevgi-li'lere ...

Yaaaa nedır bu fılm ya benım durumumu bılıyorsunuz, o kızda bu fılmın hastası, 5 kere ızlemıs.. Bende ındırıp fılan bır ızleyeyım ya vakıt bulunca.. :S

Setenay o da senın gıbı dusunuyor fılmın hıkayesının ve fılmın guzellıgı konusunda.. :)

Bakalım bende bır ızleyeyımde belkı bır yardımı olur.. :S

Kız içselleştirmiş olmalı bazı şeyleri, ama sana karşı değil, önceki herife karşı

Dikkatli ol Umur

Yüz hatlarına dikkat ederim, ifadesine bakarım, saçları da bunu takip eder. Ten rengi dikkatimi çeker, nur denen ışığı yüzünde ararım bir parça :) Ancaaak, sigara içerken görmüşsem bunların hiçbirinin önemi kalmaz... (Evet sigara içen kadınlardan nefret ediyorum :/ )

esmer ten, güzel bi yüz ama sevimli değil ( dolgun dudaklar 1. sırada) , yağsız vücut.. bunları geçersek göğüs kalça ve bel herkezde olduğu gibi:)

Sigara konusunda haklısınız. Senenin başında ilk derslerden birinde önümdeki kız arkasını dönüp bir soru sordu. Kızın gözlerini görünce bir anda sorduğu soruyup unutup kekelemeye başladım:) bidaha söyler imisin anlamadım diyeceğim ama sözler çıkmıyor kitlendim. Tabii gözleride gitmiyor önümden. Beyaz ten, çok canlı okyanus gibi mavi gözler. En kötüsü de öğle arasında elinde sigarayı görünce göz,ten kamadı gözümde sıfırlandı.

yüzündeki ifadeye,içimde biryerlere dokunmalı gerisi dünyanın en güzeli olsada vücudunda gidilmemiş yer kalmayınca kim olursa bir süre sonra sıradan hale getiriyoruz kim olsa. aslında çokça kapını kapatıp gittiğinde aklınıda yanında götüreceğin biri herzaman tercih sebebi tabi bu sorunun cevabı değil o ayrı : )

önce kilosuna sonra yüzüne sonra saçlarına sonra göğüslerine sonra poposuna :)

Back
Yukarı