Kardiyo Yapmadan Yağ Yakılır mı ?

Merhabalar
Bir türlü çözemediğim bir sorum var. Forumda araştırdım, oldukça fazla yazı da buldum hakkında ama kesin bir şey bulamadım yine de.
Kilo vermeye çalışıyorum. Önceden kilo vermek için diyet ve kardio yapardım, ağırlık eklerdim tabi. Fakat kardiyo beni soğutuyordu maalesef spordan. Bir arkadaşa danıştım ve bana kardio yapmana gerek yok. İncelmek için diyet yapıyorsun zaten, ek olarak ağırlık çalış. Kardiosuz zayıflanır mı diye çok düşünmüştüm. Araştırma yaptım ve gördüm ki, farklı düşünceler mevcut. Bu konuya son nokta nasıl koyulur ? Kardiyo yapmadan sadece ağırlık çalışarak yağ yakabilir miyim ?

Tabi verirsin ama cardio veya tempolu yürüyüş yag yakimini cok daha hızlandırır.Haftada 3-4 kere 15-20 dk cardio veya koşu yaparak 3-4 kat daha iyi verim alırsın sahsen denedim ve acikca söylüyorum ki cardio ve koşu ya alisirsan hem vucudun zinde kalir hem hizli yag yakarsin AMA cardio veya koşu yapipta yedigine dikkat etmezsen hic bi verim alamazsin.

Tabi verirsin ama cardio veya tempolu yürüyüş yag yakimini cok daha hızlandırır.Haftada 3-4 kere 15-20 dk cardio veya koşu yaparak 3-4 kat daha iyi verim alırsın sahsen denedim ve acikca söylüyorum ki cardio ve koşu ya alisirsan hem vucudun zinde kalir hem hizli yag yakarsin AMA cardio veya koşu yapipta yedigine dikkat etmezsen hic bi verim alamazsin.
Ben sadece ağırlık çalıştığım için mi hiç kilo veremedim yani :(

Kardiyo yapmadan tabii ki kilo verilir. Ağırlık çalışması yapmadığın günleri de kardiyo ya da daha doğrusu HIIT ile doldurursan daha hızlı kilo verirsin.

kiz arkadasim kardioyu sevmiyor. salonda dogru duzgun agirlik calisan bi bayan o var :D kilo verirsiniz ama yinede 15 dk hiit yani interval kardio yapmaniz yarariniza olacaktir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kardiyo yapmadan tabii ki kilo verilir. Ağırlık çalışması yapmadığın günleri de kardiyo ya da daha doğrusu HIIT ile doldurursan daha hızlı kilo verirsin.
Aslında ilk programım öyleydi, fakat sonra bana yorulup bırakabileceğimi söylediler, ben de kardiyoyu o yüzden bıraktım. O zaman başlamalıyım...[DOUBLEPOST=1408017949][/DOUBLEPOST]
kiz arkadasim kardioyu sevmiyor. salonda dogru duzgun agirlik calisan bi bayan o var :D kilo verirsiniz ama yinede 15 dk hiit yani interval kardio yapmaniz yarariniza olacaktir.

Evet ben de ekleme yapmalıyım boş günlerime ya da ağırlıktan sonraya. Bugün 30 dakika interval yaptım, az mıdır acaba ? Az mı diye sormamın sebebi; bugün off günümdü ve ben sadece 30 dakika ile sınırladım.

Aslında ilk programım öyleydi, fakat sonra bana yorulup bırakabileceğimi söylediler, ben de kardiyoyu o yüzden bıraktım. O zaman başlamalıyım...[DOUBLEPOST=1408017949][/DOUBLEPOST]
Evet ben de ekleme yapmalıyım boş günlerime ya da ağırlıktan sonraya. Bugün 30 dakika interval yaptım, az mıdır acaba ? Az mı diye sormamın sebebi; bugün off günümdü ve ben sadece 30 dakika ile sınırladım.

30dk interval ideal olandır zaten 45dk dan fazla kardio önerilmez

İntervali cok yogun olarak 15dk yapan bile var. 30dk iyidir. Off gunlerinizde 30dk interval ve karin calisabilirsiniz.

Bencede ama eger karin bolgeniz cok yagli ve gobek varsa karin calismaniz bi ise yaramaz

Evet kilo verme amaçlı karın çalışılmaz haklısınız. Ben zayiflamadan ötürü gerceklesecek sarkmalarin önüne gecmesi icin soyledim. Mekik cekerseniz,karin bolgeniz kilo verdikce sıkılaşır.

p90x ab ripperin karın hareketlerini yap çakı gibi olur miden 200-250 kalori yakıyorsun 15 dk da karın çalışmayı sadece six pack olarak görmek yanlış hem beli kuvvetlendirir hem karnı sertleştirir hem kalori yaktırır bu kadar nimet varken yapmamak aptallık olur

Turbot: 893353 dedi:
p90x ab ripperin karın hareketlerini yap çakı gibi olur miden 200-250 kalori yakıyorsun 15 dk da karın çalışmayı sadece six pack olarak görmek yanlış hem beli kuvvetlendirir hem karnı sertleştirir hem kalori yaktırır bu kadar nimet varken yapmamak aptallık olur
Bu 90x i nerede bulabilirim, aradim ama baya karisik geldi bana

Back
Yukarı