dumbbell06
Üye
arkadaşlar herkese merhaba. yaşım 25 boy 1,84 kilo 73 (2 kilo felan aldım) yaklaşık 1 ay oldu BB ye başlayalı Flexor hocanın evde çalışma programını uyguluyorum gayet güzel çaşılıyorum sizden bir kaç istekte buluncam. şimdi forumu araştırdım ama kafam çok karıştı hangisini yapacağımı bilmiyorum.
1- karın bölgemde yağlanma var. ayrıca göbekte var. kordio önerisi var ama koşu haricinde ne yapabilirim.(mekik çekmiyorum karın kaslarını büyüttüğü için yağ eritmez daha çok göbekli gösterir diyorlar)
2- evde çalıştığım için protein alımı kilo başına 2 gr, karbonhidrat kilo başına 4 gr mı olmalı. (bu oranı biraz zor tutturabilirim protein tozu kullansam mı)
3- Dumbbell Preacher Curls, dumbbell french yaparken zorlanıyorum.
4-evde çalışmada hangi hareketleri burbell ile yapmam daha yararlı olur.
şimdiden herekse teşekkür ederim.
1- karın bölgemde yağlanma var. ayrıca göbekte var. kordio önerisi var ama koşu haricinde ne yapabilirim.(mekik çekmiyorum karın kaslarını büyüttüğü için yağ eritmez daha çok göbekli gösterir diyorlar)
2- evde çalıştığım için protein alımı kilo başına 2 gr, karbonhidrat kilo başına 4 gr mı olmalı. (bu oranı biraz zor tutturabilirim protein tozu kullansam mı)
3- Dumbbell Preacher Curls, dumbbell french yaparken zorlanıyorum.
4-evde çalışmada hangi hareketleri burbell ile yapmam daha yararlı olur.
şimdiden herekse teşekkür ederim.