Öner Özcanlı
Üye
Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşındayım ailecek genetiğimiz çok iyi olduğu savunulduğundan abim body e başladı , ve kolu 1,5 senede 27 cm den 43 cm 'e çıktı vücudu çok orantılı ve çok iyiydi yine aynı yaşlar tabikii, ben body e başlamadan kolum 32 cm idi abimin body hocası beni gördüğünde gelmemi tavsiye etti benim zaten böyle bir düşüncem vardı ve körüklemiş oldu . 2. ayımı dolduruyorum her yerim çok iyi çok orantılı gelişiyor kolum 36 oldu göğsüm 1 yıl gidenlerden bile daha çizik genetik sonucu olsa gerek vücudumun yatkın olduğunu düşünüyorum tabi bunları anlatmamın bir nedeni var asıl konu abimin karın kaslarının boyutunun iyi olması ben her kas grubunda iyi olduğumu düşünüyorum fakat karın kaslarım çok küçük 4 tane belirgin karın kasım var bunlar yerine göre yetiyor ama örnek gösterecek olursak bir baklavası yukarıdan aşağı ölçüldüğünde (ATIYORUM TABİKİ) 3 cm ise benimki 1- 1,5 cm kadar küçük kendi yaşıtım arkadaşımın tek baklavası neredeyse benim 2 baklavamın boyutuna geliyordu. Genetik faktörlerden olabileceği söylendi ama abimde uzaktan yakından alakası yoktu lütfen bir öneri sunun bir yardım edin durum gerçekten vahim..