Karın için öneri.

Konusu 'Vücut Geliştirme & Fitness' forumundadır ve volkantipi tarafından 22 Haziran 2008 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. volkantipi

volkantipi Üye

Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    MErhaba, ben üniversite bittikten sonra ara ara özellikle yaza girerken diyet ve spor yaptım. Son birkaç aydır da düzenli olarak yemeğimi ve sporumu yapıyorum. Okuldan geldiğimde 89 kg'dım.2.5 sene geçti. Şu an 72'yim. Boyum 1.76 fakat hala biraz göbeğim var. Koşu bandım ve halter'im var. Forumdaki karın, bacak, göğüs ve omuz'u çalışıyorum. Sonrasında da 40 dakka yürüyorum 140-160 nabız aralığında. Bu şekilde karnımı düzleştirebilirmiyim. Öğlen genel de tavuk ızgara veya yağsız şeyler yemeye çalışıyorum. Akşam da müsli falan yiyorum. Ekstra yapmam gereken birşey varmıdır?

2. murinyo

murinyo Üye

Beğenileri:
    94
    Ödül Puanları:
    38
    ben koş derim..yani yürümek yağ yakımına pek etki etmese gerek..koşarken tepoyu sabit değil de interval(hızlı yavaş)yap...
    bi de akşam müsli yiyorum demişin bnce onu sabah ye hem güne enerjli başlamış olursun hemde gece karbonhidret alımı yağlanmaya sebep olur..

3. volkantipi

volkantipi Üye

Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Anladım. Müsli yerine normal akşam yemekleri yemek daha mı iyidir peki?

4. murinyo

murinyo Üye

Beğenileri:
    94
    Ödül Puanları:
    38
    yemeğine bağlı..yani az karbonhidrat olsun...sana önerim illa yatmadan önce yiyceksen bişey lor (peynir) ye derim...akşam yemeği içnde dedim gibi az karbonhtratlı şeyler tüket.müsli dedğimiz %70 karbonhitrat yahu :)

5. diez

diez ADMIN Yönetici Admin

Beğenileri:
    15.000
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Çorum
    forumda karın ve yağ yakımı diye arama yapın..
    beslenme ve karın ile ilgili başlıklar mevcut..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş