En çok başlık açılan konu bu olsa gerek,bir çoğumuz karın bölgesindeki yağlardan şikayetçidir. Daha önce aynı sorunu olan birbaşka üyenin bu sorusuna verdiğim cevabı aynen tekrarlamak istiyorum

Yağlar erkeklerin ilk karın bölgesine yerleşir,en sonda ordan gider. Kadınlarında basen bölgesine aynı şekilde. Bölgesel yağ yakma diye birşey yoktur, kardiomuzu yaparız,vücut hangi yağları hangi bölgeden yakacağına kendisi karar verir. Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir tabi bu herkesin metabolizması aynı değil. kiminin ilk kolllarındaki sonra bacaklarındaki yağlar gittikten sonra sıra karna gelir,kiminin bacaklardan sonra.. Benim nacizane tavsiyem, hacim yapmak istiyorsan fazla takma karın bölgendeki yağları, ağırlık antremnlarına devam et ve birkaç kilo daha al (kas olarak tabiki). Daha sonra tercihen bir yağ yakıcı eşliğinde, hafif ağırlık çok tekrar yaparak (çalıştığın bölgedeki yağ oranını minimuma düşürmek için) ve güzel bir cardio programıyla hem karın bölgendeki yağlardan kurtulurken,hemde vücut yağ oranın düşeceği için, daha önceden aldığın kaslar, yağların yanmasıyla günyüzüne çıkacağından estetik bir görüntü elde edebilirsin

Diyebilirsinki sen akıl verme hakkını nerden görüyorsun kardeşim kendinde ? ( dermisin?

) Kendimden bir anektodla cevap vereyim. Bu spora aslında karın bölgemdeki yağlardan kurtulmak için başlamıştım, fazla bir bilgim olmadan thermogenic bir yağ yakıcı eşliğinde 2 ayda 8-10 kilo kadar verdim. Karın yağlarımdan kurtuldum ama birde ne göreyim? Vücudumda kas yokmuş meğer benim, hiç yağda kalmayınca hastalıklı gibi kaldım zapzayıf. Sonra daha bilinçli şekilde kas yapma antremanlarına girdim tabiiki, artık bu spordan beklentilerimde değişmişti

Diyeceğim o ki, benim düştüğüm duruma düşmemen için nacizane bir tavsiye vermek istedim. kolay gelsin