Arkadaşlar Merhaba Ben Yeni üyeyim.benim Baldir Kaslarim çok Zayif.yani Bacaklarimin Iç Tarafinda Hiç Baldir çikintisi Yok.buda Bacaklarima çarpik Görüntüsü Veriyor.küçük Bir Bebeğim Olduğu Için Salona Ayiracak Vaktimde Yok.bir Kaç Gündür Parmak Uçlarinda Yükselip Inme Hareketi Yapiyorum.müthiş Derecede Baldirlarimin Yandiğini Hissediyorum Hareketi Yaparken.vede Kaslarim Hemen Farkettei Ve 3 Günde Azda Olsa Iç Baldir Bölgemde Bir çikinti Yaratabildim.bunun Için çok Mutluyum Ama Bu Yetrli Değil.orayi Iyice şişirerek Aradaki Boşluğu Azda Olsa Kapatmak Istiyorum.fakat Hareketi Ypmaya Başladiğimdan Beri Neredeyse Yürümekte Bile Zorlaniyorum Baldirlarim çok Ağriyor.sizden Ricam Bu Konuda Bana Yardimci Olmaniz.hedefime Ne Kadar Zaman Sonra Ulaşabilirim Ve Hangi Hareketleri Yaparak?bu Hareketleri Hangi Saatlerde Ne Kadar Süreyle Ve Ne Kadar Sikilikla Yaparsam Daha Etkili Olur?aç Karnami Yoksa Tok Karnami çalişilmali?yapmam Gereken Setler Ve Tekrarlar Hakkindada Bilgi Verirseniz çok çok Sevinicem.şimdiden Teşekkürler..