Kalf ölçünüz ne kadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mondas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mondas

Üye
Konu açmadan önce arama yapmama rağmen bununla ilgili başlık bulamadım. Mükerrer başlık olduysa kusura bakmayın. Aslında kas gruplarının ölçüleri ile ilgili başlıklar açıp bunları sabit hale getirirsek daha güzel olacaktır. Herkes ölçüyle ilgileniyor sonuçta ve meraklı arkadaşlar rahatça ulaşabilir. Modlar bu talebimi dikkate alırsa site için hoş olacağını düşünüyorum.

Kalf ölçüm sıcak : 41,5 cm
Boy :182
Kilo: 81

70 kiloda 50cm çok iyi o boyda , nasıl çalıştırıyorsun kalfları?

kalf dediğiniz yer bacağın en üst kısmı değil mi dizden yukarısı ? yoksa ben mi yanlış yeri ölçtüm.

çok fazla kasmıyorum ayak konusunu uzun zamandırda antrenmanları 4/4lük düzene sokamadıgımdan ayak antrenmanlarım aksıyor bacak antrenmanımı akşam koyarım şuanda biraz işim var.

kalf dediğiniz yer bacağın en üst kısmı değil mi dizden yukarısı ? yoksa ben mi yanlış yeri ölçtüm.

çok fazla kasmıyorum ayak konusunu uzun zamandırda antrenmanları 4/4lük düzene sokamadıgımdan ayak antrenmanlarım aksıyor bacak antrenmanımı akşam koyarım şuanda biraz işim var.

Hayır dizden yukarısı değil, aşağısı. Ben de şaşırdım o kiloda nasıl 50 cm kalf oldu diye :)

baştaki mesajımı editleyip resim eklesem iyi olacak

kalf:

Baldır da deniyor kalflara yanlış değil. Bu tip karışıklılar oluyor forumda farkettiğim kadarıyla, ben kasların latince isimlerinin kullanılması taraftarıyım. Kalf = calves yazılışının türkçe okunuşundan gelmekte.

Bu sporu yapan bireyler olarak bu latince isimlere aşina olmalıyız.

Back
Yukarı