İyi akşamlar herkese, benim gerçekten bilgi almaya ihtiyacım var, öncelikle boyumu kilomu söyleyeyeyim, boyum 1.65, kilom 53. önceleri baya zayıftım, yesem de kilo almazdım, ancak 1-2 aydır, kilo aldığımı farkettim, özellikle basen, bacak ve göbek bölgelerine, göbek kısmında değilde yanlarda hafif fazlalıklar oluşmaya başladı, ama en büyük sıkıntım, kalçalarımın düz oluşu, gerçi kilo alınca biraz değişti ama, yine de yanlara doğru genişleme daha çok oldu, bel 67 basen ölçüm 95 ancak dediğim gibi yanlara genişleme söz konusu
tabi beraberinde selülit de geldi bacaklara.. şimdi ben 3 ay sonra spora başlayacağım, ancak spora başlamadan önce evde bişeylere başlamak istiyorum,
kalçalarımı küçültmeden dikleştirecek ve sıkılaştıracak egzersizler var mı acaba?
Bir de üst bacaklarım da kalınlaştı ve çok saldı kendini, bacaklarımı kapatığımda üst kısımda yanlara doğru bir yayılım söz konusu, orta kısımda bir boşluk oluyor, sinir bozucu
sizden bana uygun bir egzersiz programı söylemenizi isteyeceğim, umarım yardımcı olursunuz

kalçalarımı küçültmeden dikleştirecek ve sıkılaştıracak egzersizler var mı acaba?
Bir de üst bacaklarım da kalınlaştı ve çok saldı kendini, bacaklarımı kapatığımda üst kısımda yanlara doğru bir yayılım söz konusu, orta kısımda bir boşluk oluyor, sinir bozucu

sizden bana uygun bir egzersiz programı söylemenizi isteyeceğim, umarım yardımcı olursunuz