Kalça Şiş (Sinitzel) hakkında bir soru.

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve motunx tarafından 27 Eylül 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. motunx
    Offline

    motunx Üye

    Katılım:
    13 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    27
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar Tavuk göğsünün içindeki protein ve yağ oranı ile tamamen bodybuilding için yaratılmış gibi fakat tadı hergün çekilir gibi değil. Ben hergün tavuk göğsü yemektense haftada 2-3 gün tavuk ğöğsü 4-5 gün derisiz ve suda kızartılmış piliç kalça şiş yemeyi düşünüyorum. Yağ yerine tavuğa su koyduğumuzda piştikçe suyu çekiyor ve biraz kızarıyor sonuçta çok lezzetli bir yiyecek oluyor. Tavsiyeleriniz nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim. Esenlikler...
     
  2. zigbog
    Offline

    zigbog Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    1.327
    Beğenileri:
    629
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Bilgisayar Programcısı
    Yer:
    İzmir
  3. motunx
    Offline

    motunx Üye

    Katılım:
    13 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    27
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0

Sayfayı Paylaş