frodobagins000
Üye
Hangi konuda bilgi istersinizMFT28 diyen arkadaş biraaz bilgisini paylaşabilirmi acaba?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi konuda bilgi istersinizMFT28 diyen arkadaş biraaz bilgisini paylaşabilirmi acaba?
3 senedir crossfitle birlikte çalışıyorum hic birakmadimMai Tai ve Crossfit beraber çalış zaten bir kaç aya birakırsın.
Almanya milli takimina hazirlaniyoruz suan ama baya zor turkiyeye daha bu pazar geldiEski kiz arkadasim almanyada kafes dovuscusuydu mma yani turkiyede varmi bilmiyorum
Agir ve bol kirilmali.Mma idmanları da diğer birçok dövüş sporu gibi kick boks ,boks vb. ağır geçer Dövüşmek dövüşcü olmak dışarıdan görüldüğü gibi kolay basit yumruk atmaktan ibaret birşey değil şimdiden bu spora altyapı hazırlayacağım diye düşüneceğine git hemen başla yok illada hazırlanacam diyorsan evde dumbell ları alıp biceps çalışmak sana fazla şey katmayacaktır şınav mekik dips barfiks ve türevleriyle vücudunu ve kaslarını kendine getir bunun dışında uzun mesafe koşularına önem ver Dövüş sporları kardiyo idmanı gibidir çünkü 45 dk da 10 km temposuyla koşular yap 5 senedir dövüşüyorum kick bokscuyum ,boks ve mma idmanlarına katıldım zamanında bu hocana bağlı birşey olsada mma idmanları çok daha ağır geçiyor bilgin olsun
Sadece hamallikbu sene spor salonunda vücut geliştirme üzerine çalışmayı düşünüyorum
300 500 takrar barfiksmi? Bunu yapicak insani bana getir...anırırımkardeşim sana açık söyleyeyim.6 aysonra başlayıp en fazla 6 ay sonra bırakacaksın inşallah bırakmassında hayalinin peşinden koşarsın ama çok gördüm.böyle kanın kaynıyorateşlisin videoları izliyorsun ama.öyle olmuyor güzel kardeşim güreş en zor spordur sonrada bana göre mma gelir göründüğü gibi asla değil yani çok çok zor ve sakatlanmanın en çok olduğu spor dalı spor denilirse tabi.(ben demem) gerçek anlamda spor yapmak istiyorsan kb derim veya mma yakın ama kurallı ve spor olan bi spor dersen benimde uzun zamandır yaptığım muay thai derim (başlasan bırakamassın) tabi ciddi spor olarak düşünmüyorsan milleti döverim diyorsan yada mma benim.için aşk dersen saygı duyarım ve soruna geçerim:
en zor güç antremanlarını yapamadan bu spora başlayamassın zaten başlasan 2 haftada pert olursun.dayanıklılık ve güç antremanları yapman lazım (dikkat kas değil)nasıl yani? yani 8-10 kilo ile kol değilde 2-4 kilo ile 300-500 tekrar yapmalısın bu güç antremanıdır bi ters bi düz barfiks çekersin kollarını geniş açarakki sırt kasların gelişsin sırt kasların gelişsin diyorum çünkü yumruk atmakta en önemli etken bu kaslardır. vsvs uzar yoruldum sonra devam ederim istersen
selametle mübarek
Burada biraz dogruluk payi var.300-500 tekrarı geçelim kaldıki güç antrenmanı dediğin şeyide yanlış yazmışsın yüksek ağırlık az tekrar ve az ağırlık çok tekrar olayları çok farklı konular dövüş sporlarında dediğin gibi bir sistem yerine patlayıcı kuvvet çalışmaları yapılır genelde insanları bilgilendirirken biraz daha dikkat edelim