kadınsı hatlarımı kaybetmeden deri altında ki yağ oranını nasıl azaltabilirim?

herhangi bir cla olabilir.ama cladan mucize bekleme yani yavaş yavaş etkisini gösterir düzenli kullanman lazım.yağ yakıcı değildir.besinlerden aldıgın yagı azaltır senin de desteklemen lazım .kardioyu interval yap karın hareketlerini ihmal etme karboya fazla yüklenme yeşil çay kahveyi eksik etme

Kafein yağ yakımını hızlandırır . Jukyor dediği gibi CLA(diet ile desteklmeniz lazım) alabilirsiniz yemeklerden gelen yağı azaltır vücutta tutmaz etkisini 15 günde ağır ağır görmeye başlarsınız zaten . Low carb diet ve sıkı bir kardio ile zamanla gider zaten :) Yookkk ben yağ yakımını hızlandırmak istiyorum derseniz carb neredeyse 0 a indirip L-carnitin(tabi diet ile desteklemeniz lazım) alabilirsiniz :) Başarılar dilerim ..

herşeyin başı diet anladım. söz pazartesi demeyeceğim bugün ipin ucu kaçtı ama yarın başlıyorum salonda bir hocayada danışıp programı yaptırırım sana da çok teşekürler.)

Kafein yağ yakımını hızlandırır . Jukyor dediği gibi CLA(diet ile desteklmeniz lazım) alabilirsiniz yemeklerden gelen yağı azaltır vücutta tutmaz etkisini 15 günde ağır ağır görmeye başlarsınız zaten . Low carb diet ve sıkı bir kardio ile zamanla gider zaten :) Yookkk ben yağ yakımını hızlandırmak istiyorum derseniz carb neredeyse 0 a indirip L-carnitin(tabi diet ile desteklemeniz lazım) alabilirsiniz :) Başarılar dilerim ..
Cla ve l-carnitine tavsiyeniz varmidir?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimyasal konusuda yağ yakıcı destek ürünler oluyor ve kullanımını gereksiz görüyorum diet ve sporla her sey halledilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kimyasaldan dedigi steroid yani.

Cardio ve low carb diet

Low carb diyetlerde cardio pek önerilmez. Yapilcaksa hftada 3 gün düsük tempo 30 dk geçmemeli[DOUBLEPOST=1397989176][/DOUBLEPOST]Low Carb Diyetleri Hakkında | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Back
Yukarı