Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yapışık derken üst üste mi yan yana mı?yan yana ise ben 4-5 ay önceye kadar 20 tane yapıyordum ve biz arka arkaya yapmıyorduk hoca 1,2,3,4... sayıyordu.ardından kalkıp antremana devam ediyorduk.zor ama alışınca bence normal şınavdan çok bir farkı kalmıyor.sadece tricepse daha çok vuruyor.
Arkadaşlar, mekik şınav ve barfiks programları, normal body antrenmanlarımızdan ayrı mı olmalı? Eğer öyle ise body yapılan bir gün bu üçünden birisini yapmak veyahut hepsini o gün yapmak doğru mudur?
16 yaşındayım rekorum 35 tam bir piston gibi bi ara ara vermistim simdi yeniden basladım 20 den basladım 2 gün önce hergün 1 tane artırıyorum bugün 22 çektim mesela
merhaba sevgili dostlar. ben evde kendi çapımda ağırlık idmanı yapıyorum. fakat şınav performansımı da artırmak istiyorum. lakin ağırlık çalışmasını bırakıp kas kaybetmekten korkuyorum. ikisini bir arada yürütmenin mantıklı bir yolu var mı acaba
150 kilo iken şınav pozisyonunda sadece durabiliyordum (tabi kaldıramıyordum kendimi)
110 kiloyum şuan(6 ay da verdim) 15 tane yapabiliyorum tek seferde gerisi pert
hedefim 90 kiloya inmek ve 35 şınav sayısını yakalamak...
hastalığın etkisiyle belki yanlış saymış olabilirim
1-2 ay önce hastaydım ve vücudumu terletip duşa girecektim ben de yorganların altından çıkıp şınav çekmeye başladım 43e kadar geldiğimi hatırlıyorum ama düzgün çekmedim sanırım.