Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
en fazla 60 yapabiliyorum kilom 81kg

geçen uzun süreden sonra deneyeyim dedim, 41'de tıkandım. zaten en fazla 45 çekmiştim hayatım boyunca. barfiksle ilgili de böyle bir konu var mı?
edit: mesajı yazdıktan sonra gaza geldim, 47'ye kadar çektim. alnımdaki damarlar zonkluyo şu an..

Son düzenleme:
önceden 50 çekiyodum şu sıralar 60,70 yapıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:35 ----------

dünya rekoru 10 bin küsür . insanın inanası gelmiyor ama bu bi gerçek
10 bin küsür mü ? abi napmış bu adam kim çekmilş bu akdar şınavı nasıl çekmiş sanırım emeklemeye başladığından beri şınav çektirmişler bu kişideki kondisyon inanılmaz olmuştur o zaman.

200 Şınav çekebilenler artık 1 video bekliyorum sizden.

şuan 90 tane çekebiliyorum ama 2 ay sonra eminimki 200 ün üstüne çıkarım :) video da koyarım o zaman 2 günde bir çekiyorum aslında önceden hergün 1 sayı arttırarak çekiyordum bunun pek bir yararı olmadı şimdi 1 gün dinlenince ertesi gün 5 sayı çıkardığım oluyor.

bende güreşciyim kilom 94 boy 1,74cm badyle beraber yapıyorum güreşi kollar 44cm önkol 36 yatmadan her aksam 40x3 set yapıyorum kolaylıkla zorlarsam kendımı 70 çıkarım ama kılo artıkca harekette zorlasır boks ıle ugrasanlar acayıp şinav çeker tahminimce

Şınavı sırtımda ağırlıkla çekiyorum üstüne 10 kg ile 25 zor tamamlıyorum.

İnanın yada inanmayın benim rekorum ağırlıklarla 400 şınav aslında şınav zor bir şey değil çalışma programınıza ekleyin ben 10 taneden başladım artık ağırlıklarla 330-350 civarı çekiyorum tek seferde.Önemli olan inanmak,10 tane zor çekerken oturdum ve düşündüm neden 10 neden daha fazla değil her gün daha iyisini yapmak için çalıştım ve başardım. =)

Back
Yukarı