Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
nizami omuz genişliği kolları açıp çekersem ve çok beklemeden yaparsam 50 ama kol açıklığını daraltırsam gögüs darlığı kadar ve yavaş yavaş çekersem kasarak 20 den sonrası zor. kollar ne kadar açılırsa sayı o kadar artıyor birde eller kapalı iken açıkken çekilenden daha zor oluyor. ama daha etkili oluyor... diamond denilen elleri birleştirip çekilen şınav en zoru galiba 5 den sonra patlıyacak gibi oluyor insan iki elin işaret ve baş parmağını birleştirin sonrada çekmeye başlayın bakalım.:) bu arada 100 kg dayım

diamond denilen elleri birleştirip çekilen şınav en zoru galiba 5 den sonra patlıyacak gibi oluyor insan iki elin işaret ve baş parmağını birleştirin sonrada çekmeye başlayın bakalım.:) bu arada 100 kg dayım

2 eli birleştirip çekilen şınav o kadarda imkansız değil muay thai antremanlarında 10ar tane çekiyoruz ara ara.tekrarlar arasında bazen 3 bazen 10 saniye bekliyoruz :)

omuz mesafesinden 1 karış içeride göğüsün yere deymesine birkaç cm kala yukarı çıkarak 25 tane yapıyorum beni yoruyor ama faydaları barfiksle beraber vücuduma muazzam seviyede oluyor.

Bu arada 1.80 boyunda 71 kiloyum.

geçen hafta en son 70 çekmiştim devamı gelebilirdi belki ama sıkılıyorum hemen.tavsiyem eller bitişik tek ayak üstünde şınav.daha zor ve etkili.yada sırta ağırlık bağlamak da bir yol.ben gibi sayı arttıkça sıkılıyorsanız :/

edit:unutmadan söyleyeyim gözümün önünde nizami 300 şınav çekip gömleğin düğmelerini fırlatan insanlar oldu.devamlı çalıştıkça olacak bir şey.

Son düzenleme:
yaw o kadar 200 + çeken var bir tane gelmedi 200 + videosu

Barbell Benc Press den önce yani en başta 4x15 yapıyorum ve programa başlıyorum. Tabi daha sonra Barbell Benc Press çok kassa da yapacak bir şey yok olması gerekende bu zaten.

p90x öncesi 20 şınav çekerdim şuan 70 kere çekebiliyorum.

ilk te 5 10 arası yapmakta zorluk çekiyodum alışa alışa rekorum 71 omuştu şınav formumu kaybettim şuan en fazla 10 15 arası yapıyom

Nizami 35 in üstüne rahat çıkıyorum ama üst sınırmı hiç denemedim.

Eller ortada birbirine yapışık konumda kaç tane çekebiliyorsunuz. 25 i geçebilen aslan var mı :)

Nizami 35 in üstüne rahat çıkıyorum ama üst sınırmı hiç denemedim.

Eller ortada birbirine yapışık konumda kaç tane çekebiliyorsunuz. 25 i geçebilen aslan var mı :)

yapışık derken üst üste mi yan yana mı?yan yana ise ben 4-5 ay önceye kadar 20 tane yapıyordum ve biz arka arkaya yapmıyorduk hoca 1,2,3,4... sayıyordu.ardından kalkıp antremana devam ediyorduk.zor ama alışınca bence normal şınavdan çok bir farkı kalmıyor.sadece tricepse daha çok vuruyor.

Back
Yukarı