kaç ay verirsiniz ( birileri iplesin artık )

daha önce 97 kg civarıydım 70 e kadar düşdüm sonra bi ara geri aldım 80 e kadar sonra tekrar verdim şuan71 im fitnessdada 1.5 ay oldu kaç ay verirsiniz bana bide 1 5 ayda 2 defa pasta yedim doğum günü vardı mecburiyyetden sorunu zararı nedir kaç ay verirsiniz bana diyicem yani şöyle göğüslerim bende psikolojik travma yarattı daha öncede 4 ay fitness la uğraşdım olmadı bu kez özel hocada tuttum ama yinede yorumlarınızı almak istiyorum çıldırıcam artık kaç ay verirsiniz?

Eklentiler

• 20171102_010012.jpg
    20171102_010012.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 807
  • 20171028_024701.jpg
    20171028_024701.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 811
Arkadaşlara katılıyorum ay sorunsalı konusunda.Senin yaptığın, tezkere tarihini bekleyen bir er'in her gün şafak sayması gibi olmuş.

Bu vücut geliştirme disiplini,Askeri Lise'den başlayıp emekli olana kadar devam eden bir subayın hayatı gibidir.Bir disiplin,bir hayat tarzıdır vücut geliştirme.Aslında emekli olmak ta yoktur.İhtiyarlayıp elden ayaktan düşecek yaşa kadar yapanlar da var.

Bu motto ile devam edersen bir alışkanlık haline gelir;bugün "1.5 ay oldu." dersin,yarın bir bakmışsın 1.5–2 sene olmuş.Zaten 5–6 ay sabredersen kolay kolay bırakmazsın.Vücudunun gelişip şekle girdiğini görmek seni daha da bağlayacaktır bu illete(!) :)

Bırak ay olarak saymayı. Yaşam biçimi bu spor. Sadece vg için söylemiyorum..
Düzenli uyku, beslenme ve antrenmanı ay için sayacağına hayat felsefen olarak benimsersen bu işi yaparsın :)
Arada kaçamaklar yapacaksın elbette, pro vgci değiliz yeterki dozunda bırak her şeyi.
İyi sporlar, başarıya giden yol zahmetlidir ;)

Back
Yukarı