Şınav çekmeyi her sabah kendinize alışkanlık edinin . Sabahları iki set çekiyorum ilk set 51'idi en son ikinci set 38
Spor salonuna gidiyorsan her sabah şınav çekmek yarardan çok zarar olur. Her gün göğüsleri çalıştırıyorsun bunlar dinlenecek ki gelişsin. O yüzden spor salonuna gidiyorsan şınavı göğüs antrenmanı öncesi ısınmak için 2 set halinde çekebilirsin.
Cem abi doğru diyorsun aslında ama spor salonunda çekersem enerjimin yarısı gitmezmi 50 şınavdan sonra =). Bir antreman günümde dediğin gibi denedim ve ondan sonra bech press'e geçtim her zaman kaldırdığım kilonun altında kaldırdım. Benmi yanlış uyguladım ?
Bu onerini uygulayacağım abi sağolasın . Bizimkide heves işte naparsın her sabah çekıyordum ne güzelde alıştıydım yav )) Dediğin gibi yapacam artık napalım abi gelişmesse mecbur şınav çekmeyecez ısınma harici
Boy 1.72, Kilo 65. Şınavda rekorum 36. Şınavı sayısını şınav çekerek arttırmak zor oluyor bence çünkü sürekli aynı ağırlıkla çalışıyorsun şınav çekerken. Onun yerine ağırlıkları sürekli arttırarak biceps, triceps çalışırsan, sürekli ağırlık artışı olduğundan dolayı kollar daha iyi şekilde güçleniyor, hiç şınav çekmeden şınav çekme sayın daha iyi bir şekilde artıyor, kendi vücut ağırlığınla yaptığın şınav sana kolay gelmeye başlıyor ve tekrar sayısı yükseliyor.
Bugün ilk setde 45 tane şınav çektim. İkinci setde sayı 25'e düştü. Üçüncü setde sayı 16'ya düştü. Dördüncü setde de sayı 15' düştü. 4 set yaptım. Kollar epey bir pump oldu. Normal haline nazaran daha şişkin gibi gözüktü ( Tabi burada gerçek kaslı insanlar olduğu için benim haddim değil böyle konuşmak,mazur görün). Bir keresinde 25 set şınav çekmiştim. Çin işkencesi gibiydi. Çok yorucu oldu. Set sayısı arttıkça tekrar sayısı düşüyor doğal olarak. 25.set'de artık yorgunlukdan geberiyordum. Sadece 5 tekrar yapabilmiştim.
Antalya kaş da ortamda şınav olayı açıldı tabi millet atıyo falan ben 50 tane çekerim dedim ordan bir arkadaş atladı dedi sen 50 şınav çek bu grubun hepsine ( 14 kişiydik ) 2 şer bira alıcam demişti sonuç olarak kafalar hafif iyi şekilde millet evlerine dağıldı