Kızdan Hoşlanıyorum ama...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DewiL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla hallolması kıza bağlı gibi bu durumda

Sen umut besliyorsun, çok değer veriyorsun ancak umutların boşa çıkarsa nolucak ?

Yıkılma sakın, dik dur ;)

Unutma, önemli olan doğru insanı bulmak ki mutluluğu yakalayalım; güzel şeylere imza atalım !

Doğru evlatlar yetiştirebilelim ;)
Evet, biraz fazla geniş pencereden baktım sanırım :D Yaşlanıyor muyum ne :D

@umur35
Buna çok benzeyen bir olay başımdan geçti. Çok sevdiğim bir kız arkadaşım bana aşık oldu; aslında hep aşıktı. Arkadaşlığımızı sevgililik boyutuna getirebilmek için çok uğraştı baskı yaptı ve en sonunda arkadaşlığımız tamamı ile sona erdi. Şu anda bu durumdan beni suçlu bulup bana zarar vermeye çalışıyor ara ara. Yani anlayacağın belalım oldu.
Senin yazında sevdiğin kızın seni sevgili olarak görmeye çalıştığını ama başaramadığından bahsettiğini belirtmişsin. Şu anda da çok değişik bir ruh halindeymiş gibi şeylerden bahsetmişsin.
Benim durumumda da arkadaşlıktan sevgililiğe ne kadar geçiş yapmaya çalıştıysam da başaramadım onu hep küçük kız kardeşim gibi gördüm ve bu olaylar yaşanırken kafam allak bullak oldu. Ruh halimi hiç de iyi etkilemedi.
Aşık olduğun kızın da durumu benimkisi gibidir diye düşünüyorum. Bence arkadaşlığınıza hiç zarar verme ya da en azından en az zararla dön ve başka denizlere yelken aç. Arkadaşlığını 2 gün sonra bitebilecek bir şey için hiç riske atma derim. Bir insanın dostunun olması bambaşkadır. Gerçek dostu bulmak çok ama çok zor bazen de imkansız.
Çok iyi düşün ve karar ver derim.

belkide kız çirkindi ozamanlar kadınlar evrim geçirir gibi değişebiliyorlar şimdi hoşuna gitmiştir bunlara takılmayın.

* Birazcık ilgini arttır.
* İltifat et
* Sıkıştırılınca kaç
* İmalı konuş
* bir kıskan bir kıskanma ( çok üstüne gitme asla )
geriside şans...

@umur35
Buna çok benzeyen bir olay başımdan geçti. Çok sevdiğim bir kız arkadaşım bana aşık oldu; aslında hep aşıktı. Arkadaşlığımızı sevgililik boyutuna getirebilmek için çok uğraştı baskı yaptı ve en sonunda arkadaşlığımız tamamı ile sona erdi. Şu anda bu durumdan beni suçlu bulup bana zarar vermeye çalışıyor ara ara. Yani anlayacağın belalım oldu.
Senin yazında sevdiğin kızın seni sevgili olarak görmeye çalıştığını ama başaramadığından bahsettiğini belirtmişsin. Şu anda da çok değişik bir ruh halindeymiş gibi şeylerden bahsetmişsin.
Benim durumumda da arkadaşlıktan sevgililiğe ne kadar geçiş yapmaya çalıştıysam da başaramadım onu hep küçük kız kardeşim gibi gördüm ve bu olaylar yaşanırken kafam allak bullak oldu. Ruh halimi hiç de iyi etkilemedi.
Aşık olduğun kızın da durumu benimkisi gibidir diye düşünüyorum. Bence arkadaşlığınıza hiç zarar verme ya da en azından en az zararla dön ve başka denizlere yelken aç. Arkadaşlığını 2 gün sonra bitebilecek bir şey için hiç riske atma derim. Bir insanın dostunun olması bambaşkadır. Gerçek dostu bulmak çok ama çok zor bazen de imkansız.
Çok iyi düşün ve karar ver derim.

Aynen, bunlar hep aklımda zaten..

Su an dusundugum sey 11 nısandakı sınava kadar konusmayacagım garantı gıbı.. O konuyu acmazsa..

Onun dısında cok ustune dusmeden dostlugumu devam ettırıyorum..
Dedıgın gıbı dostluk cok ayrı bır sey..

Kızdan kanka felan olmaz bunu söyliyeyim.Benzerini çok yakın bir zamanda yaşadım. Ne yapıcakları asla belli olmuyor birde sandığından çok daha zekiler. Dikkat ettim biraz piskopat tiplerden hoşlanıyorlar.

• Like
Reactions: qKn
Valla karısık ya, cok uzulmuyorumda artık yanı en azından fızıksel olarak oyle gozukmuyorum ama tabı ıcımde var bır huzun..

Onun dısında haftasonu sınav var, tum gun ders calısıyor o, bende mefaselıyım bıraz..
Benım ne yaparsa yapsın hep onunla ılgılenecegımı dusunmesın.. Sınav gecsın bakalım sanıyorum yıne yakınlasırız bıraz ama ben daha degısık olacagım..

Sen onunla az ilgilendiğinde sana ilgi göstereceği zaman bunun sevgi hatta hoşlanma bile değil sadece koşullanma olacağı hakkında bir şey düşünüyor musun peki ?

Umur35

Burda çok laflar edilmiş. Kimse açıkça söylememiş belki üzülürsün diye ama ben sana son derece gerçekçi bir şekilde söyleyeyim: Bu kız seni (aşk anlamında) sevmiyor.

Ayrıca bu kız madem çok iyi ve senin onu sevdiğini biliyorsa, neden "umur bana karşı olan duygularını biliyorum ama böyle bir şey olmaz, üzülmeni istemiyorum" diyip olayı bir sonuca bağlamıyor?

İyi bir insanın yapacağı davranış bu olmalı.

Umur35

Burda çok laflar edilmiş. Kimse açıkça söylememiş belki üzülürsün diye ama ben sana son derece gerçekçi bir şekilde söyleyeyim: Bu kız seni (aşk anlamında) sevmiyor.

Ayrıca bu kız madem çok iyi ve senin onu sevdiğini biliyorsa, neden "umur bana karşı olan duygularını biliyorum ama böyle bir şey olmaz, üzülmeni istemiyorum" diyip olayı bir sonuca bağlamıyor?

İyi bir insanın yapacağı davranış bu olmalı.

Süpersin !!!
Bu kadar net yazamaya çekinmiştim
Umur'un acı çektiğini ve içinde bulunduğu durumu düşünecek olursak artık bu lafları direk söyleme zamanı

Umur, Daha başka söylenecek bir söz yok

Önümüzdeki maçlara bak sen thums:

Üstelik üniversitede ne kızlara çıkacak karşına

Yanılsamaya düşme

Gerçeklere dön

Uzaklaştıkça çerçeve daha da netleşecek

Ayrıca bir konuya daha değinmek istiyorum. Bir insanın sessiz sakin olması, evi ile okulu arasında gidip gelmesi, ağırbaşlı bir insan olması onu iyi bir insan yapmaz. Bunu bu kız için söylediğimi düşünme, genel konuşuyorum. İyi insan tanımlaması bu kadar basit değil.

Gerçeklere dön

Kesinlikle. Bazarov ne demiş? "Bir romantik olsa şöyle derdi heralde: Yollarımızın ayrıldığını hissediyorum, fakat ben sana ksaca birbirimizden bıktığımızı söylüyorum"

Daha o kadar çok şey yaşayacaksın ki ilerde belki gülebilirsin bile bu düştüğün duruma :)

Ya tabı dedıklerınızın dogru oldugunu bende bılıyorum..

Kısaca anlatıyorum durumu ıste..

Kız hakkındakı tanımlamam basıt gelmıs ama ne yazayım herseyını yazayım mı.. Tanıyan benım sonucta burada bana guveneceksınız mecbur.. :)

Ha bır cok kız konusuna gelınce, farkettımde bırcok kızla yakınlasma fırsatım oldu son 2 haftada ama fırsatları degerlendırmedım.. Kımbılır bır sure sonra o asamaya da gelırım.. :)

Gordugunuz gıbı ılk bunalımı atlattım.. Kım kaphwan dedıgın gıbı oyle seyler hıssetmedıgını de anladım kabullendım zaten son 4-5 gundur.. Yoksa bu kadar rahat durmam.. :)

Sevmek herşey değil

Bir de kişiliklerin geliştirici olması gerek

Son günlerde bunu gözlemleme fırsatım oldu iyice

Sende belli bir potansiyel olduğu için söylüyorum bunu

Sevgilin ya da eşin sana bişeyler katmalı

Fiziksel çekim, güzellik kadar ne kadar kaliteli ve donanımlı olduğunu da gözet bundan sonra

Çok iyi bir insan olmasının yanında bu da önemli

Mutlu bir aile, güzel çocuklar yetiştirmek kolay değil ya da sorunsuz bir ilişki yaşamak

Kimse mükemmel değil ama mükemmele yakın kişiler de var

Hayattan ne beklediğinizin en azından benzer olması gerek

Dar bakmamak lazım

Bunlar da naçizane ek düşüncelerim; aklında kalsın

Son düzenleme:
Sag olasın setenay ablacıgım.. :p

Bakalım var bızımde dusuncelerımız ama hayırlısı..
Benım senın hepımız ıcın.. :)

Ayrıca bir konuya daha değinmek istiyorum. Bir insanın sessiz sakin olması, evi ile okulu arasında gidip gelmesi, ağırbaşlı bir insan olması onu iyi bir insan yapmaz. Bunu bu kız için söylediğimi düşünme, genel konuşuyorum. İyi insan tanımlaması bu kadar basit değil.

Evet bu durum tecrube ile sabittir. Daha yeni yeni atlatmaya çalıştığım birşey... Aynı şekilde bir insanın yüzüne bakarak melek diyebileceğin insanların da şeytan çıkabileceği gerçeği var. Bunu da aynı kişi ile tecrube ettik... Neyse :(

Şunu da eklemek istiyorum. Bazen yakın olduğunu düşündüğün şey sana o kadar uzak olabiliyor ki... Tıpki şu anki durumun gibi. Ve biz o uzağın peşinde koştukça aslında bize gerçekten yakın olanları görmüyor gözlerimiz. Yanlarından geçip gidiyoruz. Şahsen ben zorladığım uzaklar adına kaybettiğim yakınların uzaktan bana el salladığını gördüğümde kaybımın acısını hissetmiştim. Artık bu at gözlüklerini çıkarmak vaktidir kardeş. Görüşümüzü hiçbirşey engellemesin ki yakında olanı, ya da gerçekleri rahatca görebilelim.

Evet bu durum tecrube ile sabittir. Daha yeni yeni atlatmaya çalıştığım birşey... Aynı şekilde bir insanın yüzüne bakarak melek diyebileceğin insanların da şeytan çıkabileceği gerçeği var. Bunu da aynı kişi ile tecrube ettik... Neyse :(

Şunu da eklemek istiyorum. Bazen yakın olduğunu düşündüğün şey sana o kadar uzak olabiliyor ki... Tıpki şu anki durumun gibi. Ve biz o uzağın peşinde koştukça aslında bize gerçekten yakın olanları görmüyor gözlerimiz. Yanlarından geçip gidiyoruz. Şahsen ben zorladığım uzaklar adına kaybettiğim yakınların uzaktan bana el salladığını gördüğümde kaybımın acısını hissetmiştim. Artık bu at gözlüklerini çıkarmak vaktidir kardeş. Görüşümüzü hiçbirşey engellemesin ki yakında olanı, ya da gerçekleri rahatca görebilelim.

dogru sölüyosun aslında ama işte gönülde yakında olanları istemiyor nedense ....hep uzagı ulaşılmazı istiyor , sanırsam bu biraz insanın yaratılışında var acı çekmekten hoşlanıyor , azda olsa yakınındakileri farkedenlerde var ....keşke onlardan olabilseydim en azından boşa giden senelerim için oturup cocouk gibi aglamazdım

Gördüğüne kanma dost..
Sanma taşız hiç sevmedik..
Sanma incilmedi kalp..
Gözlerden inmedi yaş..
Seveni sevemedi bu gönül..
Sevdiğine sevilmedi..
Gördüm yakınlaşmalar..
Menfaat icabı...
Ya da boşluğa gelmiş geçici sevgiler..
Sonu hayasızca biten...
Sevdik belki günlerce aylarca..
Ama aralarında bir sevdam varki ..
Senelerdir süren ve herkezden fazla sevdiğim..
En vefalısı...
Adı YALNIZLIK... Soyadı : Ben

dogru sölüyosun aslında ama işte gönülde yakında olanları istemiyor nedense ....hep uzagı ulaşılmazı istiyor , sanırsam bu biraz insanın yaratılışında var acı çekmekten hoşlanıyor , azda olsa yakınındakileri farkedenlerde var ....keşke onlardan olabilseydim en azından boşa giden senelerim için oturup cocouk gibi aglamazdım

Boşa giden senelere ağlamak mı :)
Ağlaması gereken birileri varsa sanırım listenin en başlarında ben yer alıyorum :D

Ağlamak boş

Çok ilişkim oldu

Oturup, gidenin ve giden 7 yılımın peşinden ben ağlamıyorsam ve de bu kadar ilişki yaşayıp halen single sam bence kimse ağlamamalı

Giden yıllar, yaşadığınız olaylar nedir ki...

Koskoca bir ömür

Çok Güzel Şeyler Çok Zor Elde Edilirmiş

Hep üzüldüm, ama demek ki belki de sonunda benim olacak olan şey çok süper bişey :D Kim bilir !

Uzaklık - yakınlık mevzuu ise şu kadarını söylemeliyim
Yakınınızdayken resmen kör oluyorsunuz ve mantık devreden çıkıyor

Biten ilişkilerimin ardından kısa sürede toparlanabilmemin en güzel sebeplerinden biridir bu

Mesafe iyidir

Gerçeklere Dönmek İçin Size Elini Uzatan Yegane Dosttur

Konu bu değil, yakınınızdakine (ulaşılabilirliği rahat olana) duyulan his ise, yani hep uzakta olanın peşinden koşup, O'nu hiçe sayıyorsanız, sizin duygular sadece geçicidir ki biz tam olarak burada sevgi ve hoşlanma ayrımını yapmaktayız

Erkeklerin kanımca hep düştüğü yanılsama; dank ediyor genelde, özellikle kazık yedikçe ama iş işten geçince faydası yok ;)

Son düzenleme:
Sendeki bu huy bende de var. Ne kadar darbe alırsam alayım sendeliyorum ama düşmüyorum. Aslında bir yerde kötü, insan düşmeden ders almıyor çünki :)

Dibe vurmadan hissedemezsin

Ben dibe vuruyorum, her seferinde

Çünkü her seferinde buldum sanıyorum

Ama hep bir şekilde yanıldığımı anlıyorum en sonunda

Benimkini daha çok şu söz açıklayabilir

"Önemli olan düşmek değil, düştükten sonra ayağa kalkabilmektir"

Çok Şükür Allaha

Back
Yukarı