Modelx, çok devinimli bir ruh halin var. Başlığı açtıktan birkaç gün sonra psikolojin düzeldiğinde kendi sorularına cevap buluyor ve ilk bahsettiğini görmezlikten gelerek aksi düşüncelerini olgun bir şekilde belirtiyorsun.
Kimseye bir şey ispatlamak zorunda olmadan, kendi hayatını yaşaman gereken şu dünyada bu hengameler sana zarar verir. Bahsi geçen ve Bebe olarak tanımladığın maganda insanlarla yarışa girmek sana fayda değil zarar getirecektir. Bu hayat senin ve bunun denetimi kendi elinde tutabildiğin sürece mutlu olacak ve huzur bulacaksın. Aksi takdirde hayattan beklentisi olmayan bir magandanın efemeni hallerini senin siniri bozacak, inancını etkileycek ve yolundan sapmana neden olacak. Seni yolundan saptıracak milyonlarca insan var bu sokaklarda. Bu senin için değil bizim için de geçerli. Elbet bunlar zamanla halledilecek problemler; ama ben dışarıdaki meczupları kendime rakip olarak gördüğüm yüzden okuldan atıldım ve aklım başıma geldiğinde birkaç senemi kaybettiğimi, giden yılların geri gelmediğini, bahsi geçen serserilerin yine hayatlarına aynı şekilde devam ettiğini gördüğümde tek zararı kendime verdiğimi ancak anlayabildim.