Kız Arkadaş.

Doggetman sevgili kardeşim bu yazıyı yazarken sana klarşı en ufak bi kastım yoktu ki.Elbette bebelerin gelip benle alay etmesine müsadee etmeyecegim.Neyse istersen pm den görüşebiliriz.

anladığım kadarıyla sen hela süt emmiş bir kızla ciddi bir beraberlik yaşamak istiyorsun seninde bildiğin gibi bu ha diyince olacak bir şey değil kader işi bu umarım istediğin bir kızla tanışıp mutlu olursun herşeyin hayırlısı çevrendekilerede hiç kulak asma bırak konuşsunlar

Modelx, çok devinimli bir ruh halin var. Başlığı açtıktan birkaç gün sonra psikolojin düzeldiğinde kendi sorularına cevap buluyor ve ilk bahsettiğini görmezlikten gelerek aksi düşüncelerini olgun bir şekilde belirtiyorsun.
Kimseye bir şey ispatlamak zorunda olmadan, kendi hayatını yaşaman gereken şu dünyada bu hengameler sana zarar verir. Bahsi geçen ve Bebe olarak tanımladığın maganda insanlarla yarışa girmek sana fayda değil zarar getirecektir. Bu hayat senin ve bunun denetimi kendi elinde tutabildiğin sürece mutlu olacak ve huzur bulacaksın. Aksi takdirde hayattan beklentisi olmayan bir magandanın efemeni hallerini senin siniri bozacak, inancını etkileycek ve yolundan sapmana neden olacak. Seni yolundan saptıracak milyonlarca insan var bu sokaklarda. Bu senin için değil bizim için de geçerli. Elbet bunlar zamanla halledilecek problemler; ama ben dışarıdaki meczupları kendime rakip olarak gördüğüm yüzden okuldan atıldım ve aklım başıma geldiğinde birkaç senemi kaybettiğimi, giden yılların geri gelmediğini, bahsi geçen serserilerin yine hayatlarına aynı şekilde devam ettiğini gördüğümde tek zararı kendime verdiğimi ancak anlayabildim.

Rocky aynen dedigin gibi bir kızla hayatımı paylaşmak istiyorum ancak dedigin gibi bu kader işi aslında benim için dua edin de öyle bir kız bulayım. neyse salvadore bu arada sana borçluyum her konu açtıgımda bana destek oluyorsun sagol varol.Bu arada yeni başlayanlar bölümünde bb ile ilgili bir sorum var araya da bi bakarsan

kardeş sevgi emek ister kimsenin duasıyla ideal insanı bulacağını garanti edemezsin. Tabi ilk fırsatta sokaktaki bir kıza yapışıp ona aşk ilanı yapmanı önermem tabi ama önemli olan insanın karşısına çıkan fırsatları iyi değerlendirmesidir.karşısındakinden ne istediğini açıkyüreklilikle ifade edebilmesidir. erkek olduğunu ve seviyorsa sevdiğini belli etmesidir.
mutlaka bir kız arkadaş bulman senin özgüvenini ve ruhsal fiziksel rahatlığın için iyidir. Ama kız arkadaşı olmayan ve hayatından memnun bir çok kişinin varlığı da su götürmez.

vel hasılı kelam; doğru zaman doğru insan...

arkadaşım kız arkadaş olmazsa olmazlardandır. yani illa kızlarla iletişim kurman gerek. ama illa sevgilin olması şart değil yeterki beynin karşı cinsle temass halinde olsun bu mental sağlık için çok iyidir yoksa iyi bir yöne gidiyor olmazsın. ayrıca yaşında birşey yok dalga geçenlere aldırma zaten okul hayatında erkek lisesine gitmediysen az çok kızlarla muhabettin vardır.

bu aralar çevrende hiç kız yoksa yakınında en yakın olanlarla muhabbet et nasıl olsa onların yakınındada kızlar vardır. ama şimdi sen hiç kız arkadaşın olmadığı için her türlü yaklaşan kızı sevgili gibi görürsen olmaz onu baştan söyliyim.

arkadaş ol yukarda bir arkadaşın dediği gibi sevgili olucak kızda zaten aralarından seni bulur.

ben 17 yaşındayım
benimde şuana kadar kız arkadaşım olmadı
arada bende diyince sevgilim yok fln deyince şaşırıyorlar, bu yaşına kadar nasıl sevgilin olmadı fln filan. takmıyorum bende.
aslında bu biraz benden kaynaklanıyor
sevgilimin olmaması
ben biraz çekingenimdir..
nese yaa :D

bu, "bu yaşa kadar hiç kız arkadaşın olmadı mı" baskısı çıktığı kızların listesini yapan ve bununla hava atan tiplerin yarattığı etkidendir genelde..
bence çok saçma bir ezilme konusu..bununla ezilmeyin arkadaşlar..ki vg.ci iseniz olursa olur olmazsa siz vücudunuza odaklanın..zaten siz aradan sıyrılacak ve odakta olacaksınız..

sosyalleşme sadece kızlarla olmuyor..bunun için ilaç gibi bir başlık var..bunu haftada 2 kere okuyun.. ;)
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/animal-pak-frank-mcgrath-journey-t6320.html

Son düzenleme:
ya kız arkadaşın olup olmaması yorum yapamıyorum buna, ama sevdiğin gerçekten değer verdiğin birinin seni sevmemesi çok kötü oluyor ya...:S

ben kıza kız demem kız benim olmayınca demiş atalarımız:D ya düsünün evime 50 metre ilerde salon var gitmiyorum yerine 5 yıldızlı otelin salonuna gidiyorum 1 km ilerde neden dersiniz:D

Kızlar peşimde pervane okulda tanımayan yok aradasırada cıkıyorum bitiyo sonra.Ama birini seversem gözüm başkasını görmüyo ona odaklanıyorum resmen.Hani aslan ceylan avlıycakken gözü başka birşey görmez ya aynen o misal.:)

Back
Yukarı