Kırkpınar Güreşleri Bu Yıl Hangi Kanalda

Arkadaşlar yağlı güreşlere ilgi çok az. Bu yıl hangi televizyon kanalında yayınlanacağını bilen var mı? TRT3 geçen yıl vermişti ama yayın akışında yok. Sanırım başka kanalda. Bilen var ise lütfen yazabilir mi ? veya pmden gönderirseniz çok iyi olur...

Teşekkürler

Yine trt kanallarından birinde yayınlanır çünkü yağlı güreşleri özel kanalların yayınlayacağını zannetmiyorum. Trt 3 de akdeniz oyunları verildiğinden trt nin diğer kannalrında illa verilir.

Yine trt kanallarından birinde yayınlanır çünkü yağlı güreşleri özel kanalların yayınlayacağını zannetmiyorum. Trt 3 de akdeniz oyunları verildiğinden trt nin diğer kannalrında illa verilir.

internetten yayın akışına baktım ama herhangi bir ekleme yok... 2-3 yıl önce star tv yayınlamıştı.

Son düzenleme:
Ne yazık ki bu konuda net bilgi bulmak için internette debeleniyoruz.
Bu arada İstanbul'da Temmuz sonunda Samandıra güreşleri var. Kırkpınar'ın rövanşı. Meraklılar gidebilir. Gayet keyifli ve rahat bir organizasyon. Güreşçilerle çimde oturup sohbet bile edebiliyorsunuz.

gidebilirsem gelirim... güreşçilerin boyları nedir?? (boy derken güreşten anlayanlar bilir :) )

son bir bilgi trt'ye mail gönderdim cevabıda geldi

"Görüşmeler devam etmektedir. Olumlu sonuçlanırsa kanallarımızda görebilirsiniz.
Bilgilerinize"

benim anlamadığım cumartesi başlıyor güreşler ama hala görüşüyorlar durumu anlayamadım...

Back
Yukarı