Kıllara nasıl bi çözüm uygulayım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hrn9805
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba yaşım 16 genelde ağırlık çalışırım ve futbol ile ilgilendiğimden bacak kaslarımda gelişim halde. Önceleri çok yoktu ama yaşım büyüdükçe kıllanmaya başladım kollarım ve ayaklarımda baya var. Hele ayaklarım çok beter futbol oynarken ayrı Bi kotu duruyor. O yüzden kesmek şart. Daha önceden başka Bi forumda açmıştım phlipsin erkekler için vücut tüy kesme makineleri var onları onerdiler uuzun sure çıkmıyormuş ve çıkarken de sert çıkmıyormuş oyle söylediler. Ama ne yapıcam karar veremedim yanlış bişey yapmak istemiyorum. Tenim beyz kestikten sonra cildimin tahriş olmasını istemiyorum çıkarken de daha çok daha uzun ve sert çıkmasın. Jilet tahriş ediyo ve çok çıkarıyo diye biliyorum tüy dokucu kremler , diğer makinelar .. Ne kullanayım ne yapayım tavsiyeleriniz?

Tüy dökücü krem kullanabilirsin fakat jiletten bir farkı yok bilgin olsun. Yani bir kökten 2 ya da 3 kıl çıkarsa şaşırma. Ağda salonları var oralara gidebilirsin ya da evde kendinde yapabilirsin. Ağda en azından 2-3 haftaya kadar geciktirebiliyor kılları. Kişiden kişiye değişir ama. Epilatör aleti kullanabilirsin fakat acısı dayanılmazdır.

Benim de ayni bolgede jiletle maceram olmustu :eek: ya agda yaptir ya da birsey yapma...

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı