ben 4 sene lisanslı olarak basketbol oynadım. antrenörümüz bacaklarında sıklıkla kıl olanlara almasını önermişti ama nedenini hatırlayamıyorum. bende hamamotu tozuyla 3-4 sene boyunca almıştım. saolsun bu toz sayesinde maymun kadar kıllı bacaklarım şuan mükemmel oldu. senelerdir almıyorum ama bacak kıllarım ideal sıklığa indi. kas çalışmıyor olsaynız bile sırf fazla yoğun olan kıllarınızdan kurtulmak istiyorsanız hamamotu tozu kullanın 3-5 sene sonra kullanmasanız bile çok seyrelmeye başlicak o bölgedeki kıllanma.
atıyorum cm2 başına 5 kıl düşüyorsa kullanımdan seneler sonra cm2 başına 2-3 kıl oluyor. belki ilerde daha da azalır. kedi gibi tüy döküyorum çünkü. Hatta ayrıldığım kızarkadaşım üniversitedeki evine tatilden döndükten sonra odasını temizlerken benim kıllarımı bulup mesaj atmıştı heryere kıllarını dökmüşsün diye bu komik olay barışma sebebimiz olmuştu tabi aramızın düzelmesi bu konuyla açıldı
buarada herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım. belki yanlış bir şey yaptım ama biber hapları sayesinde 17 günde 96kg den 83kg ye zayıfladım. çok büyük sağlık sorunları da beraberinde geldi. ani tansiyon düşüşleri, vücudun karıncalanması vs.. bıraktım hapları şuan vücudumu şekle sokmaya çalışıyorum. bu forumun tavsiyelerine uyarak dambıl vs.. aletler aldım evde düzenli olarak günlük çalışma yapıyorum. tek kafama takılan şey çoğu konuda herkesin farklı fikir beyan etmesi. bazı yerlerde mantığıma göre hareket ediyorum bende.
Son düzenleme: 18 Mayıs 2010