Kıckboksla beraber fitness 3 gün mü 6 gün mü

Herkese Selamun Aleykum
Geçen hafta boks-kickboks a başladım haftada 3 gün 2 saat şeklinde ama ben geri kalan günlerde boş olduğum için vg yapmak istiyorum pazartesi çarşamba cuma boks var pazar hariçte 6 gün fitness yapmak istiyorum.1 yılı aşkın fitness geçmişim var sizce 3 gün fitness-boks 3 gün sadece fitness yapsam kaslarım çok yorulup gelişmeme olur mu yoksa 6 gün yerine 3 gün mü fitness yapayım ? Aynı gün için vg 17.00-18.30 boks 22.00-00.00 arası olucak günde en az 7 saat uyurum

Boksu VG'den önce 1 saat yapmanız daha faydalı gibi sanki, birde kasların yenilenmesini hızlandırmak amaçlı aminoasit takviyesi iyi gider.

Boksun saatleri maalesef 22.00-00.00 arası ve 3 gün geri kalan 3 günü zaten fitness yapıcam ama pazar tatil yapıp 6 günde akşamüstü fitness 3 gece boks yapsam kaslarımı çok mu yorarım kas yapımı 3 güne nazaran daha mı uzun sürer?

Boksun saatleri maalesef 22.00-00.00 arası ve 3 gün geri kalan 3 günü zaten fitness yapıcam ama pazar tatil yapıp 6 günde akşamüstü fitness 3 gece boks yapsam kaslarımı çok mu yorarım kas yapımı 3 güne nazaran daha mı uzun sürer?
Benim fikrim dostum şimdi sen antrenmanda tükettiğin kaslarını gece vakti kullanırsan onları geriye atarsın, ama kaslarını antrenmanda tükettikten sonra gece vakti sadece teknik eğitim yani işte nasıl vurulur kroşe, aparkat bunların nasıl yapıldığını kasların gücünden faydalanmadan yaparsan bir problem çıkmaz, anladın mı ne demek istediğimi?

Senin fabrika henüz tam kapasite çalışıyor. Vücuduna tapacağın yıpranmayı 35inden sonra anlarsın. Bence sabırlı ol 3 Gün body yeter. yıpratmayı arttırdıkça tamir için de daha çok para harcaman lazım. Gençsin arkadaşlarınla gez bu yaşta salona kapanıp hayattan kopma.

Back
Yukarı