KİCKBOKS MU BOKS MU ?

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KİCKBOKS MU BOKS MU? ARADA NE GİBİ FARKLAR VAR HANGİSİ DAHA İYİDİR DÖVÜŞ SPORU OLARAK BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

Ring için mi yoksa dışarıda kendini savunmak için mi?
Şimdilik dışarıda kendimi savunmak için ama daha sonraları ring içinde düşünüyorum[DOUBLEPOST=1405437978][/DOUBLEPOST]
Bana kalırsa muaythai en iyi seçimdir. Boks kickboks judo wing chun hepsini denedim ama hiçbiri bana muaythai kadar teknik gelmedi
İzmir de doğru düzgün bi muaythai hocası bulmak çok zor ama :([DOUBLEPOST=1405438049][/DOUBLEPOST]
BEN 4 YILDIR BOKSÖRÜM KARDEŞİM BENCE BOKS ÇÜNKÜ TEKMELERİM YUMRUKLARIMIN YANINDA BOŞ KALIYOR :)
Boş kalıyor derken ne anlamda boş kalıyor mesela ?

Herkez yumruk tekme atabilir bunlarin tekniklerini savunma sporlariyla ogrenirsin ama sadece birine odaklanmak yanlış olur tum vucudunu kullana bilicegin muay thai kickboks gibi sporlarla ilgilensen sokakta kendini daha iyi korursun ama karsina isi bilen biriside gelirse pert olursunki turkiyede % 5 lik bi kisim isi biliyo

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben kickboks yapıyorum ama boks daha iyi

sağlam bi boks temeli öneririm. sonra diğer branşlara yönelebilirsin.

Bu sorunun cevabı boks. İzmir'deyim demişsin, Halkapınar'da stadyumun içinde belediyenin boks salonu var oldukça büyük oraya gidebilirsin. Eğer Muay Thai yapmaya karar verdiysen ve Karşıyaka'daysan Egem Spor'u öneririm.

Profesyonel dovuscu degilim sadece salon sporu olarak yapiyorum ama antrenmanlarimiz 1saatten fazla ve agir geciyor. ek olarak fitness yapiyorum evet

Back
Yukarı