Kür Sonu Test Sonucları

Konusu 'Anabolik Androjenik Steroidler' forumundadır ve cagkanyuksel tarafından 13 Şubat 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. cagkanyuksel
    Offline

    cagkanyuksel Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2007
    Mesajlar:
    206
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Graphic Designer
    Yer:
    İstanbul
    Arkadaşlar 8 haftalık ilk kürümü tamamladım arkasındanda pct uyguladım.Tüm bunlardan sonra test yaptırdım değerleri aşağıya yazıcam bilgili arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

    :arrow:8 Hafta 200 primobolan depot + 250 sustanon

    Kolesterol 165
    Trigliserid 61
    ALT 27 (test sonuc kadıgında sınır 0 - 40)
    AST 30 (test sonuc kadıgında sınır 0 - 34)
    Total Protein 7.2

    Saygılar.
     
  2. deathlifter
    Offline

    deathlifter Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2.416
    Beğenileri:
    2.747
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    bilgisayar muhendisi
    Yer:
    istanbul
    idrar testi de yaptır.
    ayrıca kan değerleri nasıl şeker vs.

    bir de merak ediyorum ağırlıklarda ve ölçülerde ne kadar gelişim oldu? yazabilir misin?
    bench press, barbell curl, deadlift, squat gibi temel hareketlerde ne kadar gelişim sağladın?
     
  3. XxBody
    Offline

    XxBody Üye

    Katılım:
    25 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    481
    Beğenileri:
    182
    Ödül Puanları:
    0
    bende birşey sormak istiyorum kur boyunca sırtında yada baska bir böldende sivilce cıktımı. Benim suan tek sorunum sivilceler öyle aısırı bir sivlcelenme yok ama sırtımda ufak ufak kırmızı kırmızı cıkıyorlar
     
  4. batgun
    Offline

    batgun Üye

    Katılım:
    22 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    299
    Beğenileri:
    68
    Ödül Puanları:
    0
    Bende kürden ne elde ettiğini merak ediyorum.

    Ölçü alımı,yağlanma falan
     
  5. cagkanyuksel
    Offline

    cagkanyuksel Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2007
    Mesajlar:
    206
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Graphic Designer
    Yer:
    İstanbul
    Şöyle Söyliyim % 20 gibi bi gelişim oldu ölçüm yaptırmadım daha ama kür süresince calıstıgım agırlıklar arttı vucutta biraz su topladı ama kür sonunda suyu atınca biraz düştü ama istediğim hemen hemen buydu istediğim sonucu aldım
     
  6. cagkanyuksel
    Offline

    cagkanyuksel Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2007
    Mesajlar:
    206
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Graphic Designer
    Yer:
    İstanbul
    Bende pek sivilcelenme olmadı.karaciger için milk thistle kullanmıstır belkide onun faydası olmustur ondan cıkmamıstır kullanmanı tavsiye ederim
     
  7. XxBody
    Offline

    XxBody Üye

    Katılım:
    25 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    481
    Beğenileri:
    182
    Ödül Puanları:
    0
    milk thistle zaten kullanıyorum. ama senin kurun benimkinden daha hafif oldugu için demekki cıkmadı. ben zaten kafadan 500 testo giriyorum haftada. Sanırsam buyuk ihtimal ondan cıkıyorlar.
     
  8. bozokaydin
    Offline

    bozokaydin Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    518
    Beğenileri:
    3.108
    Ödül Puanları:
    103
    Bunlar daha önemli:

    Spermiyogram
    FSH
    LH
    Total Testesteron
    Serbest Testesteron
     
    jenya ve XxBody bunu beğendi.
  9. deniz21
    Offline

    deniz21 Yeni Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2010
    Mesajlar:
    66
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    0
    evet bozok hocama katılıyorum, çok eksik olmuş tahliller.
    edit : karaciğerine neredeyse zararı hiç olmamış diyebiliriz bu kür için.
     
  10. cagkanyuksel
    Offline

    cagkanyuksel Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2007
    Mesajlar:
    206
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Graphic Designer
    Yer:
    İstanbul
    Bunlarıda yaptırıp sonuclarını buraya aktarıcam ona göre bir yorum yaparsan sevinirim.
     

Sayfayı Paylaş