15 Eylül 2013/49. Gün
1 kapsül CLA
Kahvaltı-100 gr yulaf ezmesi, ceviz, fındık, badem, bal, yağsız süt
Ara-1 tane muz
1 ölçek lcarnitine
Insanity 53. gün programı
1 kapsül CLA
Öğlen-Bulgur bilavı, yağsız yoğurt
Ara-1 tane muz
1 kapsül CLA
Akşam-Tavuklu salata
Eveet, 16 Eylül sabahı, diyetim sonunda bitti. Lakin şöyle bir şey var, aslında ben bu yediklerimi yaptıklarımı sadece diyet kapsamında görmüyorum. Bundan sonra bu kadar zorlamasam da kendimi, yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim. Ve şu 1 haftadan sonra tekrar bu diyete yakın program yapacağım...
Başladığımda kilom 99.4 idi, bu sabah 93.5 çıktım. Tartıda 6 kilo kayıp oldu. Kas kütlesi de kazandım diyebilirim biraz. Bundan sonraki hayatımda, kısmet olursa yağ oranımı yüzde 14 ile 9 arasında muhafaza etmek. Kilomu da 87 91 92 arası tutmayı düşünüyorum. Yani o aralarda oynamayı... Boyum 1.86 ve kemiklerim iri olduğu için daha azını kaldırmıyor vücudum.
Son durumdan memnunum, sağlıklı beslenmek ve yaşamak kesinlikle ayrıcalıktır. Bunu değerlendirmek lazım... Şu 1 hafta hesap yapmadan yaşayacağım, ama sonrasında yine düzen beni bekler... Fotoğrafımı da ekliyorum, bu sabah soğuk halimle çektim. Spordan sonra da eklerim akşam 1 tane... Takip edenlere ve destek olanlara teşekkür ediyorum.
Son olarak ben vücutçu değilim, değerlendirmenizi ona göre yaparsanız sevinirim... Görüşmek üzere