çok teşekkürler de ben bence sanki büyüyeceğim kadar büyümüşüm gibi iri yarı bişey olduk jinekomasti dedim çünkü aşırı büyük inş 3 ayda zayıflarım 3 ay sonraki fotoyu da koyucağım 95 kilo dan zayıflamak için nasıl beslenmeliyim acaba bununla ilgili varmı birde mecbur önüme geleni yemek zorunda kalıyorum çünkü özel birşey yapamıyorum düzenli beslenmeye çalışıcağım artık başka çare yok bugün ilk öğlen 2 yumurta tuzsuz ve 1 açma yedim akşamda 2 köfte ve ekmek olarakda neredeyse 1 en fazla da iki dilim yedim onun dışında spor olarak birtek koşu yaptım yaklaşık 1.5km falan koşu yapıyorum hergün yeterli değil gibi ama mecbur eve geliş saatim 9 gidiş saatim 1 saat 1 e kadar boşum neyaparsam o zaman aralığında yapıcağım birde akşam eve gelirken tempolu yürüyüş ve koşu yaparak geliceğim faydası olurmu bana bir program tavsiye ederseniz sevinirim özel olarak yiyecek seçmeyin nedense saçma buluyorum genelleme yaparak sabah şu tür akşam şutür öğlen şu tür falan bide ne miktarda olsun
birde l cartine diye bir yağ yakıcı varmış bunu spor yapmadan önce alsam bir yararı olurmu 1 saat kardio yapıcam ayrıca dediğiniz mekik şınav v.s eğerki kullanmam doğru olurmu doğruysa almayı düşünüyorum.
Son düzenleme: 22 Haziran 2011