Jay Cutler'ın Antremanı

Konusu 'Vücut Geliştirme & Fitness' forumundadır ve saydam tarafından 6 Ocak 2006 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. saydam

saydam Özel Üye

Beğenileri:
    1.922
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    serbest
    Yer:
    Academic Sport Center
    2006 Training has begun!

Here is my current training split now following the Mr. Olympia. I have resumed training now that I have finished up all my photo shoots for MuscleTech, Muscle & Fitness, Flex and commercials for Professional Fitness Institute. My bodyweight is a hard 280 lbs. I feel great and for the next month or so I will ease back into heavy training.

I am finishing up my next DVD which was shot all before and around the 2005 Mr. Olympia including the two mornings leading up to the show, night of the show (dinner), the morning after, Muscle & Fitness photo shoot, celebration meals, diet meals, training following the show and lots and lots of footage the fans will never see from ANY other DVD, this should be my BEST release yet. I am projecting around the first of the year (give or take) so I will start taking pre-orders around Christmas and ship the first part of January. I will post more information in the near future.

You guys keep it going for me and I appreciate all the emails and will do my best to respond to them all.

- Jay Cutler

Day 1 Quads: Front Squats, Leg Press, Hack Squats, Walking Bar Lunges, Leg Extensions.
    Hams: Lying Leg Curls, Hamtractor, Stiff Legged Deads w/ barbell, Walking Bar Lunges Long Strides, One-Legged Leg Curls.
    3 sets each - 8 to 10 reps per set.

Day 2 Delts: Seated Side Lateral Raises, Front Bar Raises, Side Lateral Raises w/ Cable (Behind Back), Rear Delt Machine.
    Traps: Barbell Shurgs (Front), Dumbbell Shrugs (Front).
    3 sets each - 8 to 10 reps per set.

Upper Back: Pullups (Wide Grip) - 6 sets.
    Close Grip Pulldowns - 4 sets.

Day 3 Chest: Incline Dumbbell Presses, Flat Barbell Presses, Pullovers w/ Dumbbells, Bodyweight Dips, Decline Barbell Presses.
    Biceps: Standing Barbell Curls, Dumbbell Curls, Preacher Dumbbell Curls, Hammer Curls w/ Dumbbells.
    Triceps: One Arm Cable Pressdowns, Wide Grip Straight Bar Pressdowns, Overhead Cambered Bar Tricep Extensions, Bodyweight Dips, Close Grip Bench Presses.
    3 sets each - 10 to 12 reps per set.

Day 4 Back: Pulldowns (Wide Reverse Grip), T-Bar Rows, Bent Over Barbell (Reverse Grip) or Dumbbell Rows, One Arm Dumbbell Rows Off Rack, Seated Cable Rows (Close Grip), Deadlifts (Every Other Week - 6 reps per set), Hyperextensions w/ Weight, Low Back Seated Row Machine (really squeezing the X-Mas tree).
    3 sets each - 10 to 14 reps per set (Except Bent Over Rows & T-Bar Rows; Done for four sets each).

2. fırtına

fırtına Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    sevgili saydam saolda. yalnız ingilizcemiz fazla olmadıgı için pek bişe ifade etmedi.keske bi imkan olsada şunu türkçeye çeviribilsek .eminimki tüm badici kardeslerime ışık tutacak bir yazı olacaktır.

3. extensor

extensor Yeni Üye

Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    cutler

evet gerçektende türkçe olması çok daha iyi olurdu

4. sarc4stic

sarc4stic Özel Üye

Beğenileri:
    2.261
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Satış Temsilcisi
    Yer:
    Istanbul
    2006 Antremanları Başladı!

İşte benim Mr. Olympia için yaptığım çalışma programı. MuscleTech, Muscle & Fitness, Flex ve diğer sponsorların Profesyonel Fitness Enstitüsü için yapılan çekimlerinin hepsi bittikten sonra çalışmaya devam ettim. Kilom sıkı bir 280 lbs(128 kg). Şu an kendimi çok iyi hissediyorum, önümüzdeki ay gibi ağır çalışmayı biraz azaltacağım.

Şu an bütün 2005 Mr. Olympia ve çevresi, yarışmaya yakın iki sabah, yarışma akşamı(yemek), diğer sabah, Muscle & Fitness çekimleri, kutlama yemekleri, diet yemekler, yarışma vaktine kadar antreman ve daha nice başka bir DVD de bulamayacağınız görüntüler, bu benim yayımlanmış en iyi DVD dim olmalı. Yılın ilk günleri çıkmasını planlıyorum, o yüzden ön siparişleri Noel gibi almaya başlayacağım ve Ocak ayının ilk haftası kargoya vereceğim. Yakın gelecekte bu konu hakkında daha çok bilgi ekleyeceğim.

Siz beni desteklemeye devam edin, yolladığınız bütün maillere minnettarım ve size cevap vermek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

- Jay Cutler

Şimdi önemli olan hareketler tabide yani bende genelde bu tabirleri kullanıyorum, front squat yerine öne halterle çömelme tarzı bir çeviri isteyen varsa yazın buraya, mesajı editleyip hareketleride ekleyeyim.

cenksoydan bunu beğendi.
  5. makalin79

makalin79 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    tercuman
    Yer:
    Ankara
    tabi isteriz zamanin varsa

6. saydam

saydam Özel Üye

Beğenileri:
    1.922
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    serbest
    Yer:
    Academic Sport Center
    tesekkurler sarc :)

7. Pump Forever

Pump Forever Özel Üye

Beğenileri:
    458
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ihracat Uzmanı
    Yer:
    Istanbul
    merhaba

Inanilmaz bir bacak ve sırt programı bu ya... bu antermana girip cıkmak gercekten yürek ister, mass kazandırıcı tüm powerlifting hareketlerini yapıor 1 hafta icinde nerdeyse....
    Gerci ben 2004 ten sonra begenmemeye basladim fizigini.. ROnnie ile mucadele etmek icin, kas kazanımını abartti arkadas, mide ve bel bolgesindeki simetri gitti... cok kalınlastı beli

Saygılar

8. muratturan

muratturan Üye

Beğenileri:
    23
    Ödül Puanları:
    0
    yıllar sonra tekrar canlandıralım dedim konuyu

bişey dikkatimi çekti jay cutler göğüs,biceps,triceps i aynı gün çalışıyor ?

sanki başka gün yokmuş gibi

hayatta inanmam böyle bişeye o program 2 3 saat sürer yerine göre

definasyon programı olsa bile yinede ağır

hayatta inanmam

9. normal

normal Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    istanbul
    aynı fikirdeyim mr olimpiya aynı gün gögüs biceps triceps çalışıcak amatörler bile böyle bişeyi yapmaz kaynak neresi yada tam olarak nerden aldınız bu programı bilmiyorum ama kesinlikle dogru olamaz.

10. fehmican

fehmican Üye

Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    0
    neden olmasın burada amaç zaten göğüs çalışmasıyla dolmuş olan tricepsi iyice bombardıman edip ertesi günde farklı kas çalışım maksimum dinlenmesini sağlamak. ben fayda gördüm bu sistemden

11. muratturan

muratturan Üye

Beğenileri:
    23
    Ödül Puanları:
    0
    göğüs tricepse eyvalllah da biceps ?

şöyle düşünürsek belki

tüm sene boyunca böyle çalışmıyor sonuçta

herkes bazen farklı şeyler dener

göğüste ve kanatta çok zorlu antrenmanları var o yüzden biceps tricepsi fazla
    zorlamıyor
    yinede inanasım gelmiyor

kullandığı kilolara bakmak lazım hafifmi ağırmı ?

tekrar baktım programa bence çok zor

Son düzenleme: 3 Şubat 2010
  12. fehmican

fehmican Üye

Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    0
    süpersetlemek de felaket işe yarıyor kollar hem simetri hem de ölçü ve definasyonda çok mesafe kat ediyor.ama dediğin gibi ertesi gün sırt çalışmış olması bir çelişki gibi geliyor çünkü zaten harrap olmuş bicepslerle sırt çalışırsanız hem bicepse gereken süreyi tanımamış olurusnuz hem de sırtta gereken verimi alamazsınız. Ama işe yaramış demekki :) ikinci olarak jay cutler mükemmel besleniyor ve üstüne bir de kimya desteği alıyor yani kıyaslamamak laızm bence. acemiler için önerdiği program şöyle: göğüs-triceps,sırt beiceps-bacak, omuz-kalf mide

Sayfayı Paylaş