jack3d ve hyper ac..mass impact.

Sonunda programima basladim.Ilk gunun acisi su an omuzlarimda ve gogusumde gercekten..Germany Volume Traning benim icin gercekten cok zorlayici oldu....
Ilk cakismam nerdeyse 1 saatin ustune cikti...10x10 dusuk agirliklarla olsa bile gercekten cok zor....Pazartesi 3 bolgeyi calisitirmam gerekirken 3. bolge olan tricepsi cikartamadim....Yeni baslayan biri olmama ragmen cok zorladim sanirim diger haftalarda normale donebilirim..
Nerdeyse 1 aya yakin bir ara oldu (son 2 hafta birkac kere calismama ragmen) onun etkisi cok oldu.... Su an tatli bir yorgunlukla omuzlarim agrisi ile bunlari yazmaya calisiyorum.....
tesekkurler....

bench_O'Don't give up"

http://www.muscleandstrength.com/articles/german-volume-training-for-shocking-muscle-growth.html

Bugun gercekten zorlu gecen bir is gununun ardindan 1 saat kadar uykudan sonra gym de idim..Salonun yakin olmasi gercekten buyuk bir avantaj.. 2. gunu cok rahat olmasada cikartim..Setler arasinda ki dinlenme surem biraz uzadi ama rahat biceps ve back cikardim.. 10x10 gercekten cok guc gerektiren bir sistem.. 7 degisik hareket toplam 700 kere yapmak ve hakkini vererek , gercekten zor...

jack3d'nin gercekten faydasi cok bu konuda 6 kutu olmasina ragmen her ictigimde hala karincalanma oluyor ve buda tam bir motivasyon bence... 1.5 kasikla baslayan dozaj su an 2.5 olarak devam ediyor.. Aldigim protein miktari 190 ile 200 arasinda su an...Deliler gibi yemek yiyorum ve isten kalan zamanim da ek hic bir sey yapmiyarak dinleniyorum. Gercekten cok umutluyum bu sistemden , Cumayi simdiden sabirsizlikla bekliyorum...weightlifter

ataberkim german volume training'e mi geçtin? Dilerim verim alırsın...
ben cumadan sonra 1 haftalık ara vericem, supplementlerim de bitti zaten, bu aralar sınavlar dı , laboratuar dı falan derken bütün gün okulda,beslenmem gerçekten çok kalitesizleşti, 77 kg'yi ancak 120-130 gram protein ile besleyebiliyorum, idman sonrası ağrılarım geçmek bilmiyor, bu bir haftalık dinlenme iyi gelecektir diye düşünüyorum, aklımda harika bir supplement kombinasyonu var, dilerim para bulup bunu gerçekleştirebilirm, bu arada dinlenmenin ardından programımı da değiştireceğim, biraz daha ayrıntılı bir program olacak, saygılar.

ataberkim german volume training'e mi geçtin? Dilerim verim alırsın...
ben cumadan sonra 1 haftalık ara vericem, supplementlerim de bitti zaten, bu aralar sınavlar dı , laboratuar dı falan derken bütün gün okulda,beslenmem gerçekten çok kalitesizleşti, 77 kg'yi ancak 120-130 gram protein ile besleyebiliyorum, idman sonrası ağrılarım geçmek bilmiyor, bu bir haftalık dinlenme iyi gelecektir diye düşünüyorum, aklımda harika bir supplement kombinasyonu var, dilerim para bulup bunu gerçekleştirebilirm, bu arada dinlenmenin ardından programımı da değiştireceğim, biraz daha ayrıntılı bir program olacak, saygılar.
kolay gelsin speedtouch... german volume traning"e gectim evet... insallah dedigin gibi olur ve verim alirim.. suplementler ve training baya saglam bakalim....weightlifter

Sonunda birinci haftayi tamamladim.. Gercekten zorlu bir program oldu benim icin..Ilerleyen haftalarda agirliklarimi artirmaya gayret edecegim... Suplement destegine devam..5 haftacik kaldi.. Simdiden pazartesiyi iple cekiyorum...
Programin ozu bir kas grubunu maximum calistirip, butun hafta dinlendirmeye yonelik....weightlifter

Oncelikle herkesin bayramini kutlamak istiyorum.. Umarim herkes sevdikleri ile beraber guzel bir gun gecirmistir.. Burasi bayram havasindan ve bu duygulardan cok uzakta .....

2.haftanin ilk gunu benim icin bugun.. Ilk defa jack3d'yi 3 kasik olarak kullandim ve gercekten faydasi oldu. Gecen hafta ilk gunu cikartamamistim, bugun ise 5 ile 10 pounds koydum agirliklarima ve rahat olmasada tam bir sekilde tamamladim.. Gercekten 10X10 zor bir program.. Insallah 5 haftanin sonunda istedigim noktaya ulasirim...

Herkese iyi bayramlar tekrar.........:)

sevgili ataberkim, senin de geçmiş bayramın mübarek olsun, 1 hafta dinlendim ben de, bugün idmanlara başlıyorum, bayram vesilesiyle parayı vurunca güzel bir kombo yaptım;
animal stak
anabolic halo
gaspari myofusion

bu kombo uzun zamandır aklımdaydı, şimdi uygulamak nasip oldu, verimli olacağı inancındayım...

jack3d'i 3 ölçeğe mi çıkardın?, ataberkim bence jack3d'den 3 ölçek alman biraz sakıncalı bir durum oluşturabilir, eğer ki her setten sonra kalbin deli gibi çapıyorsa ve ara sıra sol göğsünde anlamsız ağrılar oluyorsa kesinlikle düşürmeni öneririm, ben de jack3d kullanırken 2.5 ölçekten bile verim alamayınca 3 ölçek denemiştim bu tarz yan etkiler yaratmıştı, vucudunu iyi bir gözlemle derim, kas yaparken kalbi çıkarmayalım...

German Volume Trainning

2 haftanin sonunda program etkisini gostermeye basladi...Uzun zamandan beri biceps de sorunum vardi ve gelismiyorlardi.. Sonunda 40 cm'e ulastim.. Omuz baslarim ve tricepslerim iyice belirgenlesmeye basladi.. Ust gogus bolgem biraz daha belirgenlesti ama resimde gorundugu gibi alt kisimlar daha belirgin degil... Biraz daha hacimden sonra abse yonelecegim....

3 kasik jack3d ye ciktim ve her hangi bir sorunum yok.. 2 de kalinca malasef program cikmiyor.. Bu gun mesala 3 gogus, 2 triceps ve 2 shoulder toplam 7 degisik hareket ve 10x10 toplam 700 kez yapiyor.. hakkini vererek yapmak zor gercekten.... ilk haftaya gore biraz agirliklari artirdim ama yeterli degil gibi.. son haftalara dogru performansim iyice artacaktir tanminimce...

eski fotolar yazdan ve yanik tenden dolayi biraz daha farkli ama...bunlarada fena degil bence....thums:

Eklentiler

• ZEYTIN 031.jpg
    ZEYTIN 031.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 493
  • ZEYTIN 033.jpg
    ZEYTIN 033.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 449
iyi gidiyorsun ataberkim, vakit bulursam bir ara bende foto koyacağım, pts günü değişik bir programa geçeceğim...

bu arada animal stak ne kadar da etkili bir supplementmiş;

1-Hep dik hep dik,dim dik
2-Ter kokumda bir değişiklik oldu,bir garip kokuyor
3-Hayalarıma bir sıcaklık geliyor arada
4-Net şekilde bir güç artışı var

Bir haftanin sonu daha basari ile geldi.... Basladigim gunden beri yaklasik 4 kilo aldim.. Ne kadar kas kutlesi bilemem ama bel bolgemde cok fazla bir sorun yok....Ama kesin olan birsey var tshirtlerimin icine zor giriyorum...Amerika"daki giyim olculeri biraz degisik.. mesala buranin small size"i Turkiye"nin medium"u.. baslarda epey zorluk cekmistim...
2 Yil once once zayiflamaya basladigim zaman small giymeye baslamistim... ve su an large giymeye basladim...2 size genisledim yani...buda mutluluk verici...:D

atebrkim eminim çok daha iyi bir konuma geleceksin, ben de 79 kilo oldum, incline presste 85 kilo 5 tekrar yapabilir haldeyim, animal stak gücümün artmasına çok büyük katkı sağladı, ve kaliteli kas kütlesi ekledim, daha bir genişledim, bunu ben değil t-shirtler söylüyor :D
yeni programım oldukça hard-core bir ara ayrıntılı olarak yazacağım, saygılar

1.gün-göğüs

1-close grip bench press(10-8-6-6-4)
2-incline hammer press(10-8-6-6-4)
3-decline dumbell press en üst noktada hammer pozisyonunda bitiyor (12-10-8-6)
4-İncline bench press (5-5-5-5)
5-Cable crossover(12-12-12)

2-Gün-sırt
1-barfix(8-8-8-8-8)
2-göğsü eğimli bir düzeneğe yaslayıp hammer pozisyonunda çekiş(10-8-6-6-4)
3-Narrow grip lat pull down

3.gün-Bacak

1-squat(10-8-6-6-4)
2-leg press(10-8-6-6-49
3-leg extansion(12-12-12)
4-calf rise(12-12-12)

4.gün-omuz

1-military press(10-8-6-6-4)
2-Alternate shoulder press(10-8-6-6-4)
3-kabloyla önce bir omuz sonra diğerini rises(12-12-12)
4-reverse peck deck(12-12-12)
5-reverse rises(12-12-12)

5.gün-kol

1-dips(10-8-6-6-4)
2-French curl(10-8-6-6-4)
3-bu hareketin adını öğrenince yazıcam bir izole hareket(12-12-12)
4-barbell curl(10-8-6-6-4)
5-French curl(10-8-6-6-4)
6-Alternate incline dumbell curl(12-12-12)

ataberkim senin pm attığın konuyu unutmadım, şu ara sınavlar var pek vaktim olmadı en kısa zamanda haberdar edicem seni...

Sonunda 5. haftayi da bitirdim..Toplam olarak 5 kilo aldim.. Bu da benim icin sevindirici.
Tam olarak ne kadari kas tam olarak bilemiyorum ama aynadaki goruntum daha da mennun edici bir hal aldi....
2 haftalik bir aradan sonra bir kaez daha 5 haftalik ayni programi uygulayacagim..
Zaten tekrar http://www.bodybuilding.com/store/usp/prime.html bu urunu kullanmak icin 2 haftaya ihtiyacim var..Yeni yil, yeni baslangic....

Bende kullanıyorum. İlk kullandığım günlerde çok etkilemediğini düşünüyordum ama fikrim değişti.

Jack3D bile geç yorulmamızı, daha ağır kaldırmamızı sağlıyorsa steroid nasıl etki yapar tahmin bile edemiyorum...

15 gunluk istirat bitti ve 2 donem gvt basliyorum.. suplement listem ayni degisen bir sey yok.. 6 haftalik bir maroton daha.. iyi seneler herkese...

selamlar ataberkim; yeni kombinem animal stak+animal nitro+myofusion yeni başladım, bu arada ataberkim şimdi tekrardan resimlerine baktım da bir eleştiri getirmek isterim, öncelikle şunu belirteyim, yok benim yaşım ileri ben vucut yapamam, zorlanırım falan filan gibi tabuları sen yıktın artık, herşey yapabilecek durumdasın o yüzden yaşına anlayış gösterecek değilim ben bu saatten sonra, dilerim dediğimi anlamışsındır :)

ataberkim, bunca zaman iyi çalıştın ve güzel hacim elde ettin, fakat hep birşeyler eksikti bunun sen de farkındaydın, ataberkim artık ayrıntılara girmenin zamanı geldi bence senin için, biraz vucudu parçalamalısın bence ardından tekrar hacime girersin, fakat biraz ''hatlanman'' gerek artık, hacim güzel fakat uzun zamandır hep aynı hareketleri yapıyormuşsun izlenimi veriyor vucut, ne demek istediğimi anlamışsındır umarım :)

pompalamaya devam :)

https://www.youtube.com/watch?v=C0Xja41o2gg

buyur bir de sana frank mcgrath'dan motivasyon videosu koydum, hadi artık idmana...

selamlar ataberkim; yeni kombinem animal stak+animal nitro+myofusion yeni başladım, bu arada ataberkim şimdi tekrardan resimlerine baktım da bir eleştiri getirmek isterim, öncelikle şunu belirteyim, yok benim yaşım ileri ben vucut yapamam, zorlanırım falan filan gibi tabuları sen yıktın artık, herşey yapabilecek durumdasın o yüzden yaşına anlayış gösterecek değilim ben bu saatten sonra, dilerim dediğimi anlamışsındır :)

ataberkim, bunca zaman iyi çalıştın ve güzel hacim elde ettin, fakat hep birşeyler eksikti bunun sen de farkındaydın, ataberkim artık ayrıntılara girmenin zamanı geldi bence senin için, biraz vucudu parçalamalısın bence ardından tekrar hacime girersin, fakat biraz ''hatlanman'' gerek artık, hacim güzel fakat uzun zamandır hep aynı hareketleri yapıyormuşsun izlenimi veriyor vucut, ne demek istediğimi anlamışsındır umarım :)

pompalamaya devam :)

https://www.youtube.com/watch?v=C0Xja41o2gg

buyur bir de sana frank mcgrath'dan motivasyon videosu koydum, hadi artık idmana...

Bir donem daha bu sekilde gitmek istiyorum.. Senin goruslerine katiliyorum ama iyi bir diette ister istemez kas kaybin oluyor bu yuzden ne kadar hacimlene bilirsem o kadar iyi diye dusunuyorum...
Suplement listemde benimde bir , iki degisiklik oldu... whey yerine Myofusin ve Muscle Pharm'in Battle Fuel'u ekledim.....

Urunler henuz elime gecmadigi icin pazartesi tam olarak basliyacagim....Bu hafta 3 kere gyme giderek hafta basina hazir olmak istiyorummmmm....

Daha once forumda belirttigim gibi salonumu degistiregim..Havuz olan yeni bir yer acildi oraya basliyacagim.... yaza kadar islem tamam diyorum.....

http://www.bodybuilding.com/store/musclepharm/battlefuel.html

urune ait link bak bakalim...

ürünü inceledim, bana çok bomba bir ürün gibi gelmedi açıkçası ama en iyi yorumu bizzat deneyen birisi söyliyebilir, bakalım senden ne yorumlar gelecek...

Back
Yukarı