jack3d ve hyper ac..mass impact.

ataberkim selamlar,

yeni bir ürün buldum, MHP markasının ''Dark Matter'' adlı bir ürünü;idman sonrası yaşanan yıkımı önleme adına çıkarılmış bir ürün, 2 hafta sonunda sağlam bir bulk dönemine gireceğim, bu ürünü mutlaka alıp kullanmayı düşünüyorum, içeriği falan da sağlam bir ürün, sen de bir göz at istersen...

pompala pompala pompala...

ataberkim selamlar,

yeni bir ürün buldum, MHP markasının ''Dark Matter'' adlı bir ürünü;idman sonrası yaşanan yıkımı önleme adına çıkarılmış bir ürün, 2 hafta sonunda sağlam bir bulk dönemine gireceğim, bu ürünü mutlaka alıp kullanmayı düşünüyorum, içeriği falan da sağlam bir ürün, sen de bir göz at istersen...

pompala pompala pompala...
Guzel bir urun icerik itibari ile. Ama benim kafam da bir liste olusmadi henuz beklemedeyim.Ozellikle Animal stak konusunda cok kararsizim.Buyuk ihtimalle Gaspari olacak galiba... Diger urunlere ayni sekil de devam edecegim. 1.M.R , Elite Whey,(gunduz is yerinde muscle milk) ,Gluta-lyn ( bu urun bitince Dark Matter olabilir).
ve pramid antremana sekli. bugun basladim... gercekten yorucu bir calisma oldu.. Hala bicepslerim agriyor.. Ne zamandan beri boyle calismamistim gercekten....Tam ayrintilari yazacagim..
tesekkurler....thums:

Ben de yeni bir küre başlayacağım daha önce de dediğim gibi tatil falan derken bir süre ara vermiştim. Yaklaşık 1 aydır sadece bsn noxplode ve nitro tech kullanıyorum 10 gün içinde novedex, plasma jet, superpump250, sizeon ve nitro-tech'ten oluşan kürü kullanmaya başlayacağım, bu kür bittikten sonra bir süre ara ve 4 kutu jack3d ve sonra 4 kutu 1M.R var sırada bakalım neler olacak....Evet çalışmaya devammm...:)))

Guzel bir urun icerik itibari ile. Ama benim kafam da bir liste olusmadi henuz beklemedeyim.Ozellikle Animal stak konusunda cok kararsizim.Buyuk ihtimalle Gaspari olacak galiba... Diger urunlere ayni sekil de devam edecegim. 1.M.R , Elite Whey,(gunduz is yerinde muscle milk) ,Gluta-lyn ( bu urun bitince Dark Matter olabilir).
ve pramid antremana sekli. bugun basladim... gercekten yorucu bir calisma oldu.. Hala bicepslerim agriyor.. Ne zamandan beri boyle calismamistim gercekten....Tam ayrintilari yazacagim..
tesekkurler....thums:
bu gunden beri dinlenmedeyim.. bu haftayi da bu sekil de gecirdikten sonra tekrar programima donecegim..

selamlar ataberkim, 1 ayda kayıplarımı kazandım, pazartesi gününden itibaren sağlam bir bulk dönemine geçiyorum,güzel de bir supplement combosu yapacağım, artık sen de başla da eski günlerdeki gibi birbirimizi motive edelim, bu yıl ikimiz için de daha verimli bir yıl olacak bence...

saygılar

Selam arkadaşlar ara vermeden önceki ölçülerime ben de yeniden kavuştum ve artık daha önce bahsettiğim yeni kürüme başlayacağım hani plasma jet, novedex, size on, superpump250, nitrotech'ten oluşan kür... Bakalım neler olacak boyum 1.72 ve şu an kilom 81.5, kol 41, bel 90, göğüs 110, omuz 134 bakalım yeni kür yeni bişeyler ekleyecekmi hacim olarakkk...

pazartesi günü; gaspari myofusion, gaspari superpump ve muscletech anabolic halo combosuna başlayacağım ben de , yanına belki bcaa ve creatin de ekleyebilirm, gerçi bunlar anabolic halo da var ama ne kadar var yazmıyor ki adamlar...

geldim , geldim biraz ara vermek istedim.. pazartesi ben de hiz veriyorum.. 77 kilo da iyiimis bi arada...3 hafta gibi bir ara verdim , bakalim pazartesi nasil olacak...

ataberkim;

şu anda oldukça gaz durumdayım ve aklımda çok şahane motivasyon yöntemleri var, sen 1-2 hafta hamlık atarsın herhalde ondan sonra seninle bir program hazırlayalım, şu an ki halimizin fotolarını koyalım ve gün be gün ne yedik ne çalıştık buraya yazalım, bu günlüğü istersen yeni bir başlıkta da açabiliriz, her ay güncel foto koyalım ve birbirimizle gelişimimizi daha ayrıntılı tartışalım.Şu an vucut alt yapımızı hazırladık ve artık sapa sağlam bir bulk zamanıdır, hazirana kadar devam etsin bu günlüğümüz, ne dersin bu işe?

ataberkim;

şu anda oldukça gaz durumdayım ve aklımda çok şahane motivasyon yöntemleri var, sen 1-2 hafta hamlık atarsın herhalde ondan sonra seninle bir program hazırlayalım, şu an ki halimizin fotolarını koyalım ve gün be gün ne yedik ne çalıştık buraya yazalım, bu günlüğü istersen yeni bir başlıkta da açabiliriz, her ay güncel foto koyalım ve birbirimizle gelişimimizi daha ayrıntılı tartışalım.Şu an vucut alt yapımızı hazırladık ve artık sapa sağlam bir bulk zamanıdır, hazirana kadar devam etsin bu günlüğümüz, ne dersin bu işe?

guzel dusunmussun..olur..

Sonunda 3 haftanin sonunda tekrar gym de idim. Kendimi zorlaman bir antreman cikardim. Gerci agirliklarimda belirli bir dusme olmus ama normal bence. Sanirim 2 . haftanin sonunda normale donerim.O zamana kadar da suplement listem ve antreman seklim olusur...Kilo olarak hala ayniyim 182 lbs. Amacim 190 'in ustune cikmak..
bakalim...dumbelllls

ataberkim başlamana sevindim tekrardan; bu aralar benim midtermler başladı malum siteye fazla giremiyorum ama sporu ve beslenmeyi aksatmıyorum, 1.5 hafta sonra midterm'ler bitiyor, bulk döneminde 1 ayı da geride kalmış olacak, senin de vaktin olursa şu projemizi o zaman gerçekleştirelim.

Sonunda Pazartesi gunu tam olarak basliyacagim.. Hemen hemen son 2 haftayi saymazsam ki sadece haftada 2 kere olmak sarti ile 2 hafta gyme gittim....
Suplement listem olustu sonunda urunler elime gecti. Cok fazla Animal stak ustunde kararsiz kaldim , degistirmek istiyordum ve sonunda da oyle oldu...Animal Stack"in yerine jak3d'nin firmasi olan Usplaps"in yeni urununu koydum....jack3d'ye devam bu arada ve Mhp"nin up your mass"ini ekledim..ve gun arasinda Elit whey....

Bu durumda suplement listem soyle oldu..
http://www.bodybuilding.com/store/mhp/mass.html

http://www.bodybuilding.com/store/usp/prime.html

http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html

http://www.bodybuilding.com/store/dym/elite.html

Prime"i kullanma sekli aylik periyot oldugundan dolayi aylik olarak 2 veya 3 donem yapmayi dusunuyorum... Mass'in icinde yeteri kadar recoveryi urun oldugu icin Glutamine ve Amino extradan koymuyorum... iste boyle....
Pazartesine kadar da programimi belirliyecegim... 3 gun gym 4 gun dinlenme seklinde olacagi kesin ama.....

'Don't give up".......

tesekkurler takip ettiginiz icin...
1 veya 2 ay olarak devam edecegim...

Son düzenleme:
ataberkim mhp'nin t-bomb' u var bir de stack a belki alternatif olabilir, gerçi senin kullanacağın ürüne de bakmak lazım, bu aradalar ben halo+myofusion kullanıyorum, parayı tuttursak idda'dan güzel bir kombine ben de yapacağım :D

mhp'nin t-bomb'u incelemistim o kadar cok begenilen bir urun degil burada... gainer"i gercekten cok kolay karisiyor ve tadi da mukemmel derecede guzel...Bakalim ayin sonuna kadar neler olacak....

Back
Yukarı