Izgara tavuk

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve BlackMamba24 tarafından 5 Ocak 2013 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. BlackMamba24
    Offline

    BlackMamba24 Üye

    Katılım:
    4 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    181
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    28
    Arkadaşlar ben 200-300 gr ızgara tavuk yapıyorum merak ettiğim besin değerinin normal kalıp kalmadı.

    100 gr tavuk göğüsünde 20 gr protein varsa ızgara yaptıktan sonra aynı kalır mı ? birde ufalıyorlar ızgara yaptıktan sonra yemesi de daha rahat :D
     
  2. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Değerli üyemiz;

    Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

    Konu kilitleme sebepleri;

    - Daha önce benzer bir konu açılmıştır
    Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

    Link :

    Arama Kelimeleri : Kuru besin değerleri, Tavuk piştikten sonra

    Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş