arkadaslar benim bi sorum olucak simdi herkes yemek programinda yazarken 100 gram izgara biftek cart curt diye yaziyor hergün gidip bi lokantadan izgara et mi aliyorsunuz yoksa hergün izgara mi yapiyorsunuz ??? eger 2sinden biriyse cevabiniz ben teflon tava aldim yag kullanmadan pisiriyorum bu izgaranin yerini tutarmi bide zararlimi ?
ızgaradan kasıt o aslında tavada flan yapmak ızgaraya giriyor Biliyosun normalde tuz fazla önerilmiyor o yüzden tavsiyem tavaya çok az yağ dök yağ kızınca tavuğu at içine bi süre sonra üstüne çok az tuz pulbiber nane karabiber ekle çok lezzetli oluyor.Ayrıca yağa pişerken meyve suyu koyarrsan farklı bi lezzeti oluyor.Bizzat denedim hoş bi tadı oluyor.
kardeşim az bişi yağ atabilirsin tuz atmayabilirsin.. yağ at 1 çay kaşığı az yağın zararı olmaz.. tadlanır biraz daha .. bende bu şekilde yapıyorum .. biftek şeklinde çıkarınca üstüne pulbiber üstüne ketçap yanında 1 kase yoğurt ye yanında meyve suyu ohh be on numara öğün oldu valla bunu spordan hemen sonraki öğünde yaparsın süper olur kardeşm
cok tesekkür ederim arkadaslar...ben almanyada yasiyorum acaba tefal dumansiz izgara nekadardir bide cok yer kapliomu :S
o kadar karışık bir konu değil. al herhangi bir teflon tavayı. yağ vs eklemeden at etleri. eğer tabuk yapıyorsan benim sana tavsiyem derisi ile ızgara yapman olur, böylece et kurumaz. yemeden önce ayırırsın derisini. tavuğun göğsünü kurutunca boğazından geçmiyor valla insanın.