Burası benim günlüğüm.Ketosis rehberi değil.Özel sorularınızı ÖM yoluyla sorarsanız daha iyi olur.Ancak yukarıda verdiğim site ne diyorsa o.Bende o siteden yapıyorum makrolarımı.Ayak üstü bir şeyler yazacak olursam,Ketoda makro tutmak zorundasın.Yediklerim 30-35 karb etmez diyerek bir yere varamazsın.Ben daha önce "aylarca ketoda kaldım" diyip oysaki low carb beslenen çok insan gördüm.Sucuk sosis salam kaşar yumurta yiyerek ketosise gireceklerini zannediyorlar.Komik.Fazla protein seni ketosisden çıkarır.Fazla karb çıkarır.Fazla yağ depolanır.Makrolarını öyle bir ayarlaman gerekiyor ki yağ %70i geçmeyecek protein 25-30 arası, karb 0-5 arası. (%lik dilimlerle.)Günlük "net karb" alımın 30un altında olmalı.Makrolarını verdiğim siteye göre yaparsın.Bol şans.
-6. GÜN-
Çok daha fazla yorgun olduğum bir gündü.Spora gidene kadar gözlerim yarı kısık açılıydı diyebilirim.Pre workoutu içtim ama hala uykum vardı resmen.Halsizdim.Soyunma odasında 10-15 dakika yattım biraz.Sonra kalktım idmana başladım başlayınca herşeyi unuttum yine tabi

2 kişi bugün zayıflamışsın dedi.Böyle bir sevindim mutluluk geldi

Antremanda çok fazla yoruldum ama.Hem aç karna gittim hemde bilmiyorum enerjisizlik her geçen gün daha fazla artıyor.Ve bu iyiye işaret.Düşüş yükselişin başlangıcıdır çünkü.Bakalım daha ne kadar düşecek enerjim

Antreman sonu 12-13 dakika hiit yaptım.Yarında tok karnına gidip 30 dakika orta tempo spinning yapacağım.Bugün biraz daha güzel bir gündü.Ne kadar yorgun olursam olayım beni motive etmeye yetecek o küçük ince ayrıntılı farklar vardı.
1. gün Karın ve sırt. (sırt pozunda belin yanındaki simitlere dikkat. ve karın zaten malüm. belli ne olduğu.)

6. gün, karın ve sırt kardiyo sonrası çekildi.Kollar ise bacak sonrası çekildi.Soğukmu sıcakmı bilmiyorum artık.Yarı sıcak diyelim.Kol antremanıyla arasında 20-25 dakika var çünkü.
Demin 1. öğünümü yedim.
Akşamada 20 gr keten tohumu 1 tam yumurta ve 20 gr kaşar bıraktım.
Kıvırcık kalmamıştı almayı unutmuşum salata yapamadım bugün........
Baş ağrısı hala devam ediyor.Antreman sonlarına doğruda bi 20-30 dakikalık mide bulantısı geldi.Sanırım ketosisi derinlerde yaşamaya başladım.Bu arada dün keto çubuğu sipariş ettim.Yarın geliyor eve.Vücut ketosisdesin diyor bakalım bilim ne diyecek

6. günde bitti...Yarın şükür kapalı gün.Bi orta tempo kardiyo var.Çerez gibi geliyor oda

belki karında yaparım.Yanına kalfde ekleyebilirim ama kalfleri bugün bastım

Şu günlüğün 28. gününü çok merak ediyorum...Kaldı 22...
Ufak bir düzenleme:
Bugünü 2022 kalori ile kapatacağım.Normalde kardiyo günleri 2100-2150 kadar alırdım ama dün 2800 kcal kaçırdığım için 4 gün böyle gideceğim.