IFBB Pro Deniz Duygulu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deniz Duygulu'nun kolundaki dovmenin anlamini merak edenler icin:

Roman rakamlari ile 10 ve 19 yazan dovme aslen dogum gununu belirtir.Ancak bu dovme 24 yasindaki dogum gununde Rocco isimli oglu dunyaya geldi. Ogluyla ayni dogum gununu paylasmasi dovmeye ayri bir onem kazandiriyor.

Bugun de kendisinin dogum gunu :)

Eklentiler

• deniz ve cocugu.jpg
    deniz ve cocugu.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 713
dediğin gibi boyu çok daha uzun duruyor , omuzları ve göğüs yapısını çok beğendim. işin içine birazda tip girince harika birşey çıkıyor ortaya :)

Sanirim buyumeye calisiyor hala, guncel fotosu...

Eklentiler

• 543106_10151523955702892_869652537_n.jpg
    543106_10151523955702892_869652537_n.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 613
Gerçekten mükemmel fiziği var, ilk baktığımda omuzları doğuştan geniş anatomisi de çok iyi genetik olarak şanslıymış falan dedim de alakası yok before fotosunda omuzları dar, fiziği de kötüymüş adam baştan yaratmış vücudu böyle bir değişim olamaz ya başka bir insan sanki :D

Ben de şunu ekleyeyim, benim huyumdur beğendiğim sporcuların hemen videolarına bakarım :D

[YOUTUBE]50wnrhulgxI[/YOUTUBE]

vay anasını yahu,2 resim yukarıya göre baya vasat gözüküyor açıkcası vücudu,yanlış anlaşılmasın şöyle vücudum olsun 10 trilyon borcum olsun orası ayrı :) ben profesyonel sporcu olarak gözümde ayrı bi yerde tuttugum için diyorum, üst göğüs olsun trapez olsun üzdü beni :) şu vücudu amatör biri koysa steroid var diyemem mesela

521783_10151691414467892_721686387_n.jpg

Brazilyali bir ogrencisi ile birlikte. Arnold yarismasina hazriliyor ogrencisini ve sadece 4 hafta kaldi. Rodrigo Oliveira Brezilya'da son iki ayda 2 kere 2 buyuk yarismada 2 .cilik kazandi.

amerikada olması iyi bir şey zaten vg sporuna aşıksanız ve bu sporda başarılara imza atmak istiyorsanız gideceğiniz ülke orası yüz olarak yakışıklı herşeyden önce vücuda gelirsek hakem gözüyle eksikler olabilir ama genel olarak çok iyi bir vücuda sahip karizmatik bir adam kariyeride fena değil kız arkadaşıda güzel yakışıyorlar birbirlerine bir erkek başka ne ister

Back
Yukarı