HST

Benim fikrim 2 ay da onerilen programi uygulayip vucudunun tonunu yakalayip yani hangi bolge daha iyi gelisiyor hangi bolge daha zayif kalmis bunlari belirleyip 3. ayda ona gore bir program olusturman ve bunda dilersen HST sistemini uygulaman.

Kolay gelsin.

Denemeden soylemek imkansiz. Her vucut farkli tebki verir sonucta ama kullanlar faydasini gordugunu soyluyor yabanci forumlarda ama yinede once denemek lazim, mutlaka etkisi olacaktir ama istenen seviyede olacakmi onu deneyince anliyacaksiniz.

1 bucuk yildir bodybuilding yapiyorum.1 aydir ara vermistim ve bugun hst ile basladim cok hafif kilolarla ve sadece 1 set yapmis olmak biraz garip hissettirdi ama ilerleyen haftalarda faydali olacagina inaniyorum.benim sorum, normal calisma sisteminde hst nin sadece 5-6 haftasindaki duzeni surekli bi sekilde uygulamak mumkun mu?yani 3 set 5 tekrar haftada 3 gun butun vucut calisarak.her idman agirliklar belirli miktar arttirilarak.bu konuda ne dusunuyorsunuz ?

HST herkes için uygun bir idman sistemi deniliyor, yeni başlayanlar da uygulayabilir. Diye okumuştum ben...

Back
Yukarı