daveti kırmayıp geldiginiz için çok teşekkür ederim.faydalı yazılarınızın bu forum dada devamını dilerim.
İyi ya Forumdan bilimsel konuşmalar yükselicek Despo bile heyecanlanmış baksanıza "kalıcı kalırsınız" fln Şaka bir yana Despo resim olayını hallettim bu arada, dediğin gibi cookilerdendi herhalde
Herkese sicak karsilama mesajlari icin binlerce tesekkur ederim. 1 seneden daha kisa surede bir cok faydali yazinin biriktigi bu forumda bulunmak ayri bir zevk. Ben daha onceden (saydam bilir) sadece mezun.forum sitesinde No Pain No Gain sayfasinda yaziyordum. Simdi her iki foruma da yazacagim. Bazi kisisel mesajlara geciken yanitlarim olabilir, iki forum arasinda benim soru-cevap trafigimin yogunlugunu takdir edersiniz umarim. Ancak Despo yakinda yaklasik 15 kadar makalemi "makaleler" kismina koyacak. Sanirim bu makaleler, eksik kaalan konularda sorulariniza az da olsa yanit olacaktir. Zevkle okuyun... Tekrar tesekkurler herkese, HOSBULDUKKKKK
saircon (Serkan YİMSEL) öncelikle hoşgeldin senin burada yazman gerçekten benide sevindirdi ve sizin hemen hemen bütün yazılarınızı nefessiz okuyorum ama (.forum sitesinde No Pain No Gain sayfasinda yaziyordum. ) neden (Anket: Dogal ve Bilimsel Vucut Gelistirme (No Pain, All Gain) ) bu sizin açtığınız bir forum neden bu forumu sahiplenmediniz bu forumu kurma sebebiniz no pain no gain sayfasında uğradığınız haksızlıklardı ve size küstahca davranan bir takım insanlardı sizinle birlikte yazan bir sürü insan siz sayfayı terkettiğiniz için onlarda terketti bunların içinde bende vardım sizin arkanızdan gelen bir okurunuz diyelim ve sonra siz sayfayı terkettiniz 28 Mart 2005 saat 3:41 PM. tarihinde bizide o sayfada bırakarak size kızgın değilim ama kırgınım ve hala yazılarınızı okuyorum fakat No Pain No Gain sayfasına yazmıyorum artık çünkü siz artık bu sayfaya yazmayacağım demiştiniz benim idolümdünüz neredeyse neyse tekrar hoşgeldiniz amerikaya ve eşinize slm saygılarımla
Bende mezun forumlarından takip ediyordum. Maalesef ilk girdiğim zaman o ünlü "kavga" oldu forumlar ayrıldı. Fearless2004, Fa, 11, vucutcu, Mutantx, bilginsporsalonu vs.. millet birbirine girdi. Ama bizim forumda böyle şeyler olmaz İnşallah
o forumu okuduysan haklı ve haksız belli zaten üstad saircon ve fa tabi diğer arkadaşlarada haksızlık yapıldı argo yazan karaktersizler şu anda yazmıyorlar gelip geçici insanlardı sadece huzur bozuldu :cry:
arkadaşlar rahat olun bu forumda o olaylar yasanmayacak,bu sitenin başı boş degil,despo bu tarz bir durumun yaşanmasına izin vermez.
evet evet haklısın SAYDAM dostum o konuda içim rahat zaten ben saldırılardan değil forumun tadı kaçacak korkusu yaşayanlardanım yoksa kimse kimseye yazıyla hiçbirşey yapamaz ben örnek olarak o forumu gösterdim gerçi orada bana karşı uzak yada yakın bir saldırı olmadı ama tadı kaçtı anlıyormusun beni kendini bilmezlerle muattap bile olmam saircon üstadın arkasından gittik yeni foruma oda bizi bıraktı tekrar eski foruma döndü forumlar ortada