Hiç tanımadığınız kızlarla tanışmaya çalışıyor musunuz

vay be yeni nesil çok hızlı, ben çok gerilerde kalmışım.....hoşlandıgım biriyle tanışabilmek için en az 2-3 ay süreyle bakışmam lazım onun hislerindende emin oldugum an belki gider konuşurum....yalnızlıgımın nedenini yavaş yavaş çözmeye başladım sayenizde.......

Çok girişken bir insan sayılmam ben de. Bırak kadınları hemcinslerimle bile tanışmaya çalışmam. İş ortamı hariç. Bir de araya arkadaş girerse olabilir. Zaman kötü zaten. İnsanların da birbirine güveni yok. Kadınların da(en azından çoğunluğunun) yanlarına durup dururken yaklaşacak yabancı erkeklere ilgi duyacağına inanmıyorum.

çok girişkenim yine :) biraz önce başımdan geçti büroda tekim avukat duruşmada olduğu için tüm işlere ben bakıyorum borçlunun bi yakını geldi ve 89luymuş kız 1 yaş büyük ama problem olmaz :) yanlış anlamayın asla sokakta yada büromda birine laf atmam attırmamda ama iyi niyetli olarak davranışlarından anlarsam tanışırım girişken biri olduğum için sıkıntı çekmem parayı aldım tabi tahsilat makbuzuna hem borçluyu hemde makbuzu teslim alan kişinin adını yazıyorum kız ilk defa gelmiş oluyor sanırım teslim alan kısmını yazarken ismini sordum şöyle şaşkınlıkla baktı ve söyledi yazarken sizin dedi bende söyledim tabi hemen biraz muhabbet falan msn adresimi ve telefon numaramı yazdım bi kağıda verdim güle güle gitti :)

Back
Yukarı