mustafa_1981
Üye
çok başarılısın devam et birazdaha iri olabilirsin şekli bozmadan...başarılar..
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
starspor dedi:sidi sana soylesem bisey kullandınmı diye kesın yooooook dersın :!:
Ayaz dedi:starspor dedi:sidi sana soylesem bisey kullandınmı diye kesın yooooook dersın :!:
ben birsey gözlemledim burda:
(gözlem)nedense büyük bir cogunluk iyi veya estetik bir vücut gördügünde resim veya vücut hakkinda elestiri yapacagina ilac kullanip kullanmadigini sorar.. karsida ki kullanmadigini söyleyince bunun üstüne giderek o arkadasin kesinlikle yalan söyledigini ve o vücudun ilacsiz yapilamayacagini söyler ..
cok enteresan degil mi.. baskasinin vücudu hakkinda kendi vücuduymus gibi ilac-yorumlari yapmak .. (/gözlem)
evet bizim salondna bir arkadas.. ben ilk defa üstsüz görüyorum .. iyi ve estetik buldum.. parcalar güzel.. altyapi güzel.. yagsiz orantilar iyi.. büyümeye hazir bir vücut..
starspor dedi:formda sanırım herkes merak ettıgı ve eksık olan yerlerını nasıl gelıstıre bılecegını soruyo benım ılgılendıgım noktada bu
göğüsleri hakkında birşey sormuyacakmısındj_JAwsS dedi:GUZLE BIR VUCUT TEBRIKLER
Arkadaşlar bu sayfa açık oturum sayfası değil,özelde tartışın ayaz sende seviyeni düşürmestarspor dedi:SILINDI