realtechnic
Üye

hepinize selam arkadaşlar ..bir hayli süre oldu 16 17 yildır yapıyorum ... bayagı zaman olmuş

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
restricted dedi:Vücudun dediğin gibi daha iyi olabilirmiş ama estetik açıdan bana iyi gözüktü . Acaba vücudun niye bu kadar eksik kaldı açıklayabilirmisin sanırım biraz aralıklı çalışmışsın .
daha önce warmbee başlığı altında bir resim koymuş arkadaşımız...Salon işletmecisi olduğunuda ilk resimde öle salondaki masaya oturduğu gözüküyo olabilir dedim heralde...İçimden öle geldi anlıyacağın...ROMASANTA dedi:Salon işletmecisi olduğunu nereden anladın?Ben tüm yazıları bir kez daha okudum.Hiç söz edilmemiş.Daha önceki yazında da arkadaşın forumda resminin olabileceğini söylemişsin.Eğer böyleyse ne güzel.Bu arkadaşımızın yeni resimlerini bekleriz.Tecrübelerinden de faydalanmak isteriz...