her gun tek bölge

Arkadaslar hacim alma donemindeyim ve guzel beslenmye calisiyorum .. Antrenman programimi da degistirdim hergun tek bolge calisiyorum haftada 1 gun off gunum var.. Her gun tek bolge ama cok fazla girmiyorum buyuk kas gruplarinda 4 veya 5hareket 3er setten kucuk kas gruplarinda 3veya 4 hareket 3 er setten.. Ve cok agir girmeye calisiyorum sizce nasil ?

Kardeş bende buna benzer bir konu açtım bende senin gibi yapıyorum hergün 1 bölge ama sorunum şu bir daha ki göğüs 7 gün sonraya geliyor omuz kollar ve bacakda aynı bu bana çok uzun bir süre geldi ama bakıcaz artık hayırlısı

Kardeş bende buna benzer bir konu açtım bende senin gibi yapıyorum hergün 1 bölge ama sorunum şu bir daha ki göğüs 7 gün sonraya geliyor omuz kollar ve bacakda aynı bu bana çok uzun bir süre geldi ama bakıcaz artık hayırlısı
Eski bir konum ama olsun :) sikinti olmaz yani guzel bir antrenman cikartirsan haftada 1 yeter diger turlu surantrene olabilirsin. Ben sadece haftada 2 gun bacak girdim diger bolgeleri tek girdim ve kendime gore guzel degisimler aldim

Back
Yukarı