Hem eglensek hem zayiflasak?

Benim sorunum Fitness'e gidip sürekli saate bakanlardan olmam. (bitse de gitsek!) su ana kadar pilates'ten Fitness'a bir cok sporu denedim, ama bir türlü konsantre olup zamani unutamiyorum! Hep zorunlu bir görevmis gibi geliyor. dumbelllls

Bu yüzden de yarim saati gecirene kadar kirk kere saate bakiyorum.!:mad: Bir tek dans etmeyi seviyorum kendi capimda, ama onu da profesyonel olarak yapamiyorum tabi..

Önerisi olan???:confused:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:31 ----------

REKLAM YAPMAK YASAKTIR - SON UYARI - SCHWARZXXL

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Like
Reactions: su
fitness salonlarında çeşitli grup dersleri oluyor. müzik eşliğinde belli bir kareografi olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile. bu tür seansları denemediysen öneririm.

İnsan önce kendini inandırmalı bunu yapabileceğim denilmeli ..

Motivasyon oldukca önemli neden fitness'a gidiyorsunuz?
Zayıflamak ve sağlıklı bir yaşam için.. Bunun bilincinde olduğunuzda emin olun sıkılmazsınız..

Yapmazsanız sonucuna katlanırım derseniz ve sevmiyorum derseniz tercihiniz..

Fakat bu size sağladığı yararlar ve motivasyon severek ve eğlenerek yapmanıza katkı sağlayabilir :))

sadece zayıflamak istiyorsan ip atlamak ve dans etmek yeter hem çok sıkıcı değildir. ağırlık çalışmayı aza indirip, bunları arttırabilirsin.
ben de egzersizden sıkılıyorum bu yüzden sadece hızlı zayıflama sonucunda sarkabilecek bölgeleri(göğüs gibi) çalışıyorum.

Back
Yukarı