Konu farklı malzemelerden üretilen supplementlerden dini konulara taşınmış.Bu konuda çok önemli bu bir gerçek fakat bana göre dini konuların yerinden çok burada supplementleri tartışsak daha doğru olur.
Ortada büyük bir iddaa var ve yukarıdaki arkadaşımız bizlere iyilik yaptığını düşünerek ucuz supplement üreticilerinden uzak durmamız gerektiğini söylemiş,şimdi ucuz supplement kalitesiz supplement yargısı bana göre yanlış şöyle örnek vereyim birçok yerde tavsiye edilmeyen ve kullanılmaması söylenen ki benimde aynı fikirde olduğum Nitrofull isimli markanın ürünleri hiçde ucuza benzemiyor.Ben bu firmaya domuz yağı falan katıyor demedim yanlış anlaşılmasın kimsenin günahını almak istemem, benim anlatmak istediğim ucuz supplementlerden uzak durulması gerektiğini söyleyen arkadaşımıza sadece bir örnekti yani işin özünü ucuz supplementlere çamur atmanın yanlış olduğuna getiriyorum çünkü çoğu göz önünde tercih edilen supplementlerin zaten tamamına yakını ucuz ancak ülkemize gelene kadarki yol masrafları vesaire eklenince yurdum insanı o ürünü pahalıya alıyor.
Bu yüzden Türkiye'de üretimi gerçekleşen bazı markaların veya yol masrafları diğerlerine göre az olan ürünlerin ülkede diğerlerine göre daha ucuza satılması kadar doğal birşey yok.
EFECAN1988 mademki böyle düşünüyorsun ben senin kararına saygı duyarım ki senin gibi düşünen birçok insan vardır forumda ve bu sporun içinde yani ucuz mala kötü diyenlerden bahsediyorum ancak yukarıda yazdıklarıma göz atıcak olursanız belkide fikrinizin yanlış olduğunu düşünüp bu tarz ucuz supplementlerden uzak durun gibi ithamlardan kaçınırsınız.
Tabiki bu benim görüşümdür saygı duyup kaale almak veya almamak size kalmış.
Kolay gelsin.
Son düzenleme: 21 Mayıs 2010